2777
2789

سلام خانومای 

من یه ساله ازدواج کردم و هفت ماهه رفتیم سر خونه زندگیمون.

یه برادر زاده دارم که مامان باباش شاغلن،من هم دانشجوام 

حالا یه هفته که باباش نیست و میره سرکار مامانش هم کادر درمانه و گاه و بیگاه شیفت داره بچشونو انداختن گردن من.خیلی ناراحتم اخه زن داداشم خودش کلی زن داداش و داداش داره و همچنین خواهر و خواهر زاده ک میتونن بسپرن به اونا،یا اینکه میتونه بده تحویل مامانش.

ولی حتی وقتی بچش گریه هم میکنه زنگ میزنه بیا ببرینشون با ماشین بچرخونینش ک خستمه.

اگه میخوام برم مسافرت میگن نرووو ما بچه رو بدیم دست کی،اگه درس دارم امتحان دارم اصلا درک نمیکنن،مریضم نمیفهمن هرجا میخوام برم هرکاری کنم باید با اونا هماهنگ باشم،الانم که اومدم خونه مامانمینا گیر دادن بیا خونتون بچه رو نگهدار،انگار ن انگار هزارباره بهشون میگم من امتحان دارم نمیتونم.

اخه عمه هستم درست ولی یه بار دو بار  نه هفته ای پنج شش بار اونم ۱۴ ۱۵ ساعت،چی بگم بهشون بفهمن ناراحتم. بخدا خودم اصلا دیگه میلی ب بچه ندارم،شوهرم هم خیلی کمکم میده و اصلا ایراد نمیگیره ولی میگه حالا ک اذیت میشی میبرمت یه شهر دیگه که دسشون بهت نرسه.

توروخدا چی بگم که ناراحت نشن

کمک خوبه ولی اگه تبدیل به وظیفه بشه بده!!!!!

اگه مجردی قراره از مجردیت استفاده کنی و لذتش ببری نه اینکه زندگیت در اختیار دیگران باشه!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش از اول میگفتی مسولیت داره نمیتونم...خیلی کار اشتباهی کردی مگه پرستار کودکی...بره پرستار بگیره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

چه سخت. نهایتا بهشون بگو من هفته ای یکی دو روز میتونم نگه دارم بیشتر نمیتونم باز یکی دو نفر دیگه هم باشن کمک بهتره. نهایتا ناراحتیم پیش بیاد چاره ای نیس. در حد خودت البته کمک کن خوبه ولی طوریکه شما میگی بیشتر از حد خودت هست دیگه

منم تو همچین شرایطی هستم.. فک کن خودم بخاطر نازایی حال روحیم خرابه و افسرده ام.‌ باید از بجه یکی دیگه پرستاری کنم... ببرم ک.و.ن بشورم‌‌ پوشک کنم‌‌ اه .‌ اصلا حالیشون نیست..😭

کمک خوبه ولی اگه تبدیل به وظیفه بشه بده!!!!! اگه مجردی قراره از مجردیت استفاده کنی و لذتش ببری نه ا ...

نه خب متاهلم،ولی قراره ما بچه نیاریم اول زندگی لذت ببریم،اینا دارن سو استفاده میکنن