hani_ali مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2039 عنوان چجوریه😟 91 بازدید | 10 پست بچه ها چجوریpdf تایپ شده درست کنمینی نمیخوام با عکس درست کنم!میخوام تایپ شده باشه،چجوری با گوشی میتونم؟! " آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ " 1399/04/27 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آویسا۹۸ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 10564 با لپ تاپ بلدم برو options وقتی میخای سیو کنی پایین میاره ورد اونو به pdf تغییر بده
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99082 نیدونم والا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
hani_ali مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2039 با لپ تاپ بلدم برو options وقتی میخای سیو کنی پایین میاره ورد اونو به pdf تغییر بده با گوشی نمیدونی؟😟 " آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "
آویسا۹۸ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 10564 با گوشی نمیدونی؟😟 نه با گوشی امتحان نکردم ببین اینحوری تو گوشیم شاید بشه
پیشی___ملوس عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 18773 من بدون عکسشو بلدم البته اگه گوشیت برنامه های مایکروسافتداره تو wordبنویس بصورت پی دی اف اشتراک گذاری کن طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
hani_ali مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2039 من بدون عکسشو بلدم البته اگه گوشیت برنامه های مایکروسافتداره تو wordبنویس بصورت پی دی اف اشتراک گذا ... اصن نمیدونم دارع یا نع😟از این ورد و این چیزام سردر نمیارم هرچیزی ک لازمه بگو دان کنم😭 " آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "
پیشی___ملوس عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 18773 اصن نمیدونم دارع یا نع😟از این ورد و این چیزام سردر نمیارم هرچیزی ک لازمه بگو دان کنم😭 توگوگل پلی سرچ کن .گوشیت چیه اگه سامسونگه داره طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
hani_ali مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2039 توگوگل پلی سرچ کن .گوشیت چیه اگه سامسونگه داره هواویهچی سرچ کنم؟ " آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "
پیشی___ملوس عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 18773 هواویه چی سرچ کنم؟ پی دی اف سرچ کن پی دی اف ساز طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
hani_ali مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2039 پی دی اف سرچ کن پی دی اف ساز اووه اونارو ک دان کردم همشون واسه عکسن " آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "