2777
2789

اگه نوزاد به غذا یا میوه حساسیت داشته باشه بعد چندروز مشخص میشه

من یه روز به نوزاد آب گوشت و از سوپ خودمون خیلی کم درحد نوک قاشق دادم فرداشم فقط گیلاس و سیب زردآلو به لباش مالیدم که طعم رو بفهمم پس فرداش چنان کهیری زد کل بدنش دکتر گفت حساسیت به ماده غذایی هست حالا میترسم .رزمی و چجوری شروع کنم غذای کمکی رو آخه وزنش ثابت مونده شیر خودمون سخت میخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازحریره بادام شروع کن وقتی پخته شدشیرخودتوبدوش بریزتوش بهش بده قده هروعده درست نمونه خیل کم درست کن بادمتوپوست کن خیلی ریزکن بزاربااب ویکم آرد بجوشه تاقشنگ پس بده عصاره شوبعدازصافی ردکن بخاطربادام اگه آسیاب کردی که دیگه نمیخوادردکنی ازصافی یک تیکه کوچیک‌نبات بریز توش وقتی یکم خنک‌شد شرتوبریزتوش بده بهش

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

از شش ماهگی با فرنی حریره و پوره سیب زمینی و سوپ بدون ادویه باید شروع کرد به ترتیب هفته ای یک غذا از یک قاشق ‌تا به۱۲ قاشق برسه از ۹ ماهگی موز و از یکسالگی تمام میوه ها وغذا ها  

بعدشم اخه ادم به نوزاد زردالو میده 🤔🤔

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

میوه بادمجان عسل گوجه اینا رو باید بالا یکسالگی به نوزاد بده

الان پوره هویج وسیب زمینی بده

سوپ کم کم مواد بهش اضافه کن اول عصاره

ابگوشت خوبه بشرطی اینکه کم نمک وفلفل باشه

فرنی

حریره بادام

فعلا اینارو بده

شیرگاوبهش ندی فعلا بهتره کم کم میری جلوسوپ وپوره سیب زمینی به شده بهش بده 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

طبق جدولش که توکارته راحت بروجلوالبته 

مرسی

خواهش چیزای حساسیت زاهم اصلابهش نده مثل انگورخربزه اینا که معمولا حساسیت ایجادمیکنن من پسرم تازه رفته ۶ماه