2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی خواب میبینم یعنی...

98 بازدید | 8 پست

من خیلی خوابای معنی دار میبینم 

قران زیاد میخونم و نماز اول وقت 

یعنی بخاطر ایناست که این خوابارو میبینم؟

از اتفاقات زندگی دیگران هم باخبر میشم بعضی وقتها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله من هم فوت شده

بعضی وقتا یه چیزایی از زندگی آیندم بهم توی خواب میگه 

میدونم بوور نمیکنید ولی خوب این پیش میاد 

یه چیزی هم که هست اینه که سوالی تو بیداری دارم توی خواب میتونم ازش بپرسم

البته موعد یکیش رسید و اون اتفاق نیوفتاد شاید بستگی به قسمت داره

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من هرکی خونش دعوا بشه یا باردار بشه تو اقوام نزدیک تو خواب می بینم یه بار دیدم یکی از فامیل ها بارداره یه روز میدیدم دختره یه روز میدیم پسره قهرم بودیم نپرسیدم اخرشم خبری نشد گفتم خواب بوده چرت بوده بعدم فهمیدم دوقلو باردار بوده انداخته بچه هارو

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا