2777
2789
عنوان

شلوار جین

215 بازدید | 9 پست

شما هم شلوار جیناتون میاد پایین 

عاقا من با کمربندم میپوشم باز همون آشو کاش

جنسشم خوبه ها

سایزمه ولی گودی کمر ک دارم از پشت یکم آزاده 

راه حلی چیزی دارین دوست جوونیا😘

دوسانت از کمر شلوار رو اریب بگیر. 

من کمرم باریکه همیشه بعد از خرید شلوار باید کمرش رو تنگ کنم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

😪منم قبلا لاعر شده بودم اینطور بود ولی الان فیته😫 خب ی سایز تنگ تر بردار کمر کشیتو

چون کمر کشیا جا باز میکنن گشاد میشه تو تن بازی میکنه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم مشکل اینجاس اگه تنگ بردارم از رون تنگ میشه برام❤😂

😂 خودمم با همین مشکل دارم ولی چاره نیس

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تاریخچه شلوار های جین

شلوار های جین شلوارهایی هستند که از پارچه جین دوخته می‌شوند و به عنوان یک لباس غیررسمی کاربرد زیادی میان خانم‌ها و آقایان دارند.در این مقاله از مجله دنیای مد شرح کوتاهی از تاریخچه شلوار های جین را برای شما بیان کرده‌ایم.

معنای لغوی جین

داستان جین از شهر جنوای ایتالیا آغاز می‌شود، شهری که به خاطر پارچه کتان مخملی راه‌راه معروف بود. بعدها در شهر نیم (Nimes) فرانسه، بافندگان تلاش کردند تا پارچه جین را بازتولید کنند.

واژه جین یا جینز (Jeans) از واژهٔ فرانسوی bleu de Gênes به معنی “آبی از جنوا” آمده‌است.

تاریخچه پیدایش شلوار جین

نخستین سازندگان شلوار جین آبی، دو تاجر به نام‌های جاکوب دیویس (Jacob Davis) و لوی اشتراوس (Levi Strauss) بودند و این محصول در ۲۰ ماه می سال ۱۸۷۳ متولد و به بازار معرفی شد. در اواخر ۱۸۰۰ میلادی بسیاری از کارگران از لباس‌هایی با پارچه جین استفاده می‌کردند.

در دهه ۱۹۵۰، شلوارهای جین که برای کابوی‌ها دوخته شده بودند در بین نوجوانان امریکایی، رایج گشت. از بین برندهای تاریخی و قدیمی شلوارهای جین می‌توان به مارک "لیوایز" (Levi's)، "‌لی" (Lee) و رانگلر (Wrangler) اشاره نمود.

شلوار جین نماد ساختارشکنی

پس از این دیگر شلوار جین از انحصار مردان کارگر خارج شد و جین‌های بچگانه، نوجوانانه،  زنانه و ... بر تن همه اقشار مردم دیده می‌شد. ستارگان سینما در فیلم‌ها شلوار جین می‌پوشیدند. به طوری که در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی شلوار جین به نماد شورش جوانان تبدیل شد.

🔴 متن کامل در مجله دنیای مد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز