2777
2789
عنوان

تاپیک رشت

265 بازدید | 18 پست

خانما دیدین تاپیکو😐😐😐😐😐😐😐

دختره مجرد واسه مرد متاهل چ اداهایی میاد

واقعا ازماست که برماست

حالم بهم خورد ازرفتار دوتاکاربر تو اون تاپیک

حالا ی تاپیک درمورد بارداری بزن بخدا اگه ی صفحه هم جلوبره😕😕😕😕

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

دیدین خوندین لینکشو دادم به نی نی یار 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

اوه اینا ک حالا چیزع خاصی نگفتن من چن روز پیش ی مرد متاهل پیشنهاد دوستیشو قبول کردم چیزها ک نمیپرسید

قبلن ترم پیشنهاد ی پسرع رو قبول کردم دیگ حرفای اون غیرقابل ب زبون آوردن 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
اوه اینا ک حالا چیزع خاصی نگفتن من چن روز پیش ی مرد متاهل پیشنهاد دوستیسو قبول کردم چیزها ک نمیپرسید ...

مجبورنیستی قبول کنی فک کنم سایت گزینه رد دوستی هم داره

آره میگفت بیام برات آمپول بزنم؟😷

یا میگف نکردم تو دلت ک دربیارم. دختره چندشم هرهر میخندید

مجبورنیستی قبول کنی فک کنم سایت گزینه رد دوستی هم داره

آرع خب من چ میدونستم پیشنهاد دوستی بدن میخان چی بگن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
از كجا ميدوني متاهله

اصن مجرد. خودش گفته متاهله

گیریم مجردم باشه واقعا حرفاشون حال ادمو بهم میزنه

اصن مجرد. خودش گفته متاهله گیریم مجردم باشه واقعا حرفاشون حال ادمو بهم میزنه

مجردباشه يچيزي

ولي متاهله و عزيزم عزيزم راه انداختن😳

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑