2777
2789
عنوان

حاملگی

73 بازدید | 5 پست

کسی بوده ک همزمان باحامله بودنش پریودهم بشه من این ماه قبل پریودم تست میزدم هاله مبنداخت سرموعودپریودشدم اونم سه روزفقط ک اونم روزدوم خونریزی داشتم بعدش تموم ولی همش خسته م حالت تهوع سرگیجه های شدیدبیحالم .کسی بوده اینطوری کلی رفتم زیرسرم وامپول.وتست کروناک منفی بود

من دوماه پیش دوتا بی بی زدم هاله دار ولی پریودم شدم..باردارم‌نبودم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چراانقدحالم بده اصلانمیتونم سرپاشم

نمیدونم عزیزم منم وقتی پریود شدم به شدت درد داشتم فقط گریه میکردم...اگر پریودت کمتر از دفعه قبل بوده برو دکتر زنان

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
نمیدونم عزیزم منم وقتی پریود شدم به شدت درد داشتم فقط گریه میکردم...اگر پریودت کمتر از دفعه قبل بوده ...

اره عزیزم اصلایک روزبودانگار بعدش هم لک های تیره میدیدم.من هیچوقت اینطوری نمیشدم

اره عزیزم اصلایک روزبودانگار بعدش هم لک های تیره میدیدم.من هیچوقت اینطوری نمیشدم

خب برو دکتر