2777
2789
عنوان

کمک

96 بازدید | 10 پست

من ی اشتباهی کردم یه اکانت مخفی داشتم از پسرعموم قرض کردم ی ماهو نیمه دارم بعد بادخترای قدیمی حرف میزدم راجب دوس دارم ناراحت بودم مثلا دوس دخترم قهر میکرد میگفتم باهام قهرکرد بیخودی بهم شک داره هیچ نظری بهشون نداشتم و اینکه باکسی نبودم غیراون الانم اینو نمیخونه دلیلی نداره دروغ بگم اینجا خیلی ناراحت شدو عصبی گذاشتو رفت گفت چرا مخفی کردی چرابازیم دادی اما بازیش ندادم واقعا عاشقشم نمیدونم چیکارکنم میشه برگرده یا نه 

چه مرضیه ببخشیدا وقتی کسی رو دوست داری بشینی با چهار نفر دیگه حتی در حد احوالپرسی معمولی بدون اطلاعش حرف بزنی نمیدونی خانما حساسن رو این موضوع از همین الان مخفی کاری انجام نده عادت میکنی رو راست باش...

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدجور پشیمونم حاضرم هرکار کنم ببخشه متحول شدم بلاکشون کردم من نمیدونم چیکارکنم ببخشتم 

سخت اعتمادش جلب میشه ولی حتی شده بگی بیا گوشیم چند روز دستت باشه ببینی موردی ندارم میتونی برش گردونی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها برید تاپیکای دیگه شو بخونید😢😢😢😢سر کاریم😠😠😠

خجالت بکش 

سلام من همونیم ک بهم گفته بودید تاپیک جدیدتو بخونم ببخشید چن روز نینی سایت نمیومدم. من ب دختره حق میدم ک ناراحت شه ازینکه بفهمه شما وقتی باهاش تو رابطه بودید بادختری حرف زدید. چون من اینو تحربش کردم اوایل رابطم اما اینکه چطور حرفی زدیدم مهمه. طرف من راجب خود من با دوسه تا دختر حرف زده بود مثل شما گ الان با خانوما تو نینی سایت میحرفید. ولی اینکه احوال پرسیو فلان بود من حق میدم ازش هر رفتاریرشر بزنه. این رسما خیانته. خیانت ک فقد به باهم بیرون رفتنو رل زدنو فلان نیس. وقتی شما کاری میکنید و میدونید ک اگر طرفتون بفهمه ناراحت میشه پس مخفیانه اون کارو انجام میدید این خودش یه خیانت بزرگ محسوب میشه. کاش بهتون ی فرصت بده تا جبران کنید. صددرصد مقصر شمایید ایشون چیزیو گنده نکرده