2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

356 بازدید | 24 پست

😭😭😭😭بعدزایمان دچار شقاق مقعد شدم 

برم دستشوی همیجور خون میاد

حین زایمان شنیدم دکترم میگفت بسه دیگ زور نزن مقعدت پاره میشه ها🥺

ازترس کرونا نمیتونم برم دکتر ۴ماه بیرون نرفتم 

چجوری خوددرمانی کنم 😭😭😭😭😭😭

برامدگی داره؟

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل بزن خوب میشی. درمان قطعیشو بهت گفتم. عسل درمان همه مدل زخم هاست. زخم های عفونی و غیر عفونی. زخم های داخلی و خارجی. اینقدر بزن تا خوب خوب شی. همین مورد رو تو نزدیکانم داشتم. عسل زد خوب شد.عسل بزن بذار بمونه. هر وقتم پاک شد دوباره بزن. 

کرم انتی فیشر بزن خیلی خوبه این بر شقاق......ی کرم بی حسی هم بگیر بخدا اسمش یادم نیست بر پایه لوبریکانت باشه ک هر وقت میخوای بری بزن ک جلو خودت نگیری.....من پسر دوسالم انقد بد میشد بد میشد خودم دختر خالم افتثاح بودیم همین انتی فیشر داروشه  با بی حس کنندا

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

منم تو بارداری اوضاعم خیلی خرابه..‌مقعدم خونریزی میکرد... دکترم بهم شربت مگنی میلک داد،خوب شدم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩