2777
2789
عنوان

بهش گقتم نه بهم زنگ بزن ن پیام

1005 بازدید | 50 پست

ی هفتس هزچی میخوایم صحبت کنیم نمیشه یا میکه دوستم اومده برم اسباب کشی دازه یا میکه خوابم میاد از سرکار اومدم یا میگه میخوام برم بازاز یا میکه میخوام برم شنا یا میگه میخوام بزم پیش دوستام منم میگم بزو چند ساعت وایسا ولی زودتر بیا باهم صحبت کنیم زد زیرش یا میگع باید برم خونه باغ کار دارم یا چت میکنه وسطش یهو بی خبر میره ناهار شام یا حرف با خانواده دیگه امشب پوکیدم ساعت 10گفت میرم پیش دوستام گفتم تا یک و نیم میای ی هفتس میخوام صحبت کنم نمیشه گفت مشخص نیست بعد زتگ زدم گفت تا یک و نیم دو میرم خونه وایسادم نیومد الان زنگش زدم گفتم بیرونی گفت اره گفتم پس دیگع به من زنگ و پیام ندع گفت براچی قطعش کردم بعد اس دادم همش دم کارای خودتی منو مسخره کردی اگه وقت اضاف اوردی میخوای بزاری برا من گفت حرف مفت نزن واقعا اعصابم خرده هرچند حرکتم بچه گانه باشع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جایی تو برنامه هاش نداری کاملا واضح وگرنه وقت داره که میره میش دوست و رفیق.

بهتره محترمانه دور بشی ازش 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچگانه نیست حق داری .بخدا میگن عشق علاقه پسرا از وقت گذاشتنشون مشخص

من عشقم صب تا شب سر کار کااارشم ایقد سنگین

شب با کلیییی خستگیش س ساعت باهام چت می‌کنه میگ تو مهم تر از خستگیمی

2790
2778
2791
2779
2792