2777
2789
عنوان

طلاق

254 بازدید | 11 پست

من چهار سال ازدواج کردم ،اوایل بخاطر دخالت جاری ها و مادرشوهرم همش دعوا داشتیم طوری ک سال اول پنج بار منو فرستاد خونه بابام بعد خودش اومد دنبالم ، گفتم آروم میشه درست میشه ،کمی اوضاع متعادل شد اما از محبتش کم شد  و کم‌کم بی توجه شد بهم هرچی میشه به پدر مادرم فحش میده و دست روم بلند می‌کنه چنان با مشت کوبیده به سرم ک هنوز درد دارم ، ۲۸سالم شده از طلاق میترسم مشاور هم نمیاد بریم اما خیلی خودم حرف زدم ک تا الان تونستم تحمل کنم،

از ی طرف از مادر پدرم میترسم ک غصه دار نشن ،چون‌خبر ندارن ک هنوز دست روم بلند می کنه از طرفی هم خیلی ازش بدم میاد دیگ دوسش ندارم و خودشم بهم بی توجه هرچی میشه میگ برو خونه ننت فردا صبح پاشو بریم طلاقت بدم ،خودم شاغلم اما خونه از خودم ندارم ،بهش میگم باشه ی خونه کوچیک بگیر خدافظ داغونم نمی‌دونم مثل هم خونه بمونم باهاش و قیدش بزنم فک کنم واقعا جداشدیم یا نه واقعا خودم خلاص کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعید نیست از جاریام همه کاری برمیاد

خیلی خطرناکه طلاق هم بگیری شاید نتونی ازدواج کنی و بختتو بسته باشن 

یه آدم مطمئن پیدا کن باطل السحر کن اگه هم تونستی با صدای بلند اذان بگو که باطلش کنه 

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟ ❤️

چرا اینقدر ضعیفی؟؟؟؟؟ چرا واقعا؟! اگر طلاق بگیری مگه چیو از دست میدی؟؟؟؟ 

با توجه به نوشته هات ی خانواده مزخرف و با یه شوهر بیشعور رو از دست میدی!! 

پس فردا همین مردم مبان بهت مبگن آفرین ک موندی؟؟؟ بهت کمک میکنن؟؟؟ 

مامان بابات تا کی هستن؟ 

باور کن چیز ارزشمندی رو از دست نمیدی 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔