2777
2789
عنوان

خونتون تمیزه😁

218 بازدید | 18 پست

من خودم همیشه یه جا از خونه م شلوغ و بهم ریخته س😇 هرکاری میکنم تمیزی بردار نیست😅 تمیز ترین خونه ای که دیدم خونه خواهرم و زندایی م بوده همیشه هر موقع برم همجا برق میزنه شما کجا رو دیدین که خیلی تمیز بوده بیایین بگیم😍

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو روز بود کار نکرده بودم الان برق افتاده از ساعت ۴ داشتم کار میکردم بخدا😑 

فقط هود مونده

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

تا قبل اینکه همسرم بیاد همه جا تمیزه..خودم وسواسم..تا خونه تمیز نباشه رو هیچی نمیتونم تمرکز کنم یا لذت ببرم.اما همسرم شلخته اس   

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

من تا قبل بچه داری همیشه خونم برق میزد وهرموقع مهمون میمود خیالم راحت بود ولی الان ....

اسباب بازی میاره وسط پذیرایی یا دست کثیف میزنه کابینت تازه یک روز درمیون یا هر روز کابینتها را دستمال میکشم ولی بازم شب گاهی یک در کابینت کثیفه

ولی گردگیری وجارو میکنم

نه من واقعیتش منظم نیستم شوهرم دیگه از من پلشت تر😐 خودم اخه درس و کار که دارم اصلا وقت زیادی واسه خونه نمیزارم شوهرمم که ماشاالله دست نمیزاره به جایی یه موقع النگوهاش نشکنه😒

خواسته ای دارم از خدا که با دعای شما بهش نزدیک تر میشم😍😍

هال یخورده بهم ریختس و جارو نشده😑

پذیرایی هم همینطور

دوتا اتاق خواباهم همینطور

آشپزخونه داره منفجر میشه😐😐

آخر شب کل خونه تا تمیز نشه نمیخوابیم باید امشب برق بزنه 

یه اسپرسو میزنم بربدن  + اهنگ و میرم سراغ کارا  

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

خونم با وجوده دوتا بچه تمیزه مهمون سر زده هم بیاد تا از پله ها بیان بالا روفرشی و اسباب بازیا رو جمع میکنم در کل خودم از شلوغی بدم میاد 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

منم خونم با2تابچه همیشه تمیز ومرتبه اما امروز از کمردرد نتونستم جارووگردگیری کنم انگار یه چیزی گم کردم کلافم☹️

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼