2777
2789
عنوان

دردو دل با خدا 🌺

79 بازدید | 14 پست

خدا جونم نمیدونم چه طوری بهت بگم که عاشقتممم. 

قربونت برم خدا الهی دورت بگردم که همیشه مراقبم هستی. 

میخوام از شدت دوس داشتنت فقط داد بزنم و بگم عاشقتممم. 

خداجونم تو واقعنی مهربونی تو واقعنی خدایی حضورت رو هر لحظه و هر ثانیه توی زندگیم حس کردم. 

الان حس میکنم تو آغوشتم محکم بغلم کردی. 

خداااااا ااا قربونت بردمممممممممم مرسی که تنهام نمیزاری. 

خداااا جونم من بعضی وقتا بنده بدی میشدم😔ولی تو همیشه خوبی همیشه همیشه هیچ وقت حتی اون وقتایی که من فراموشت کرده بودم تنهام نزاشتی و مراقبم بودی. 

خداجونم تا الان دستمو گرفتی از این به بعد هم بگیر و مراقبم باش🙂🙂

ازت میخوام ببخشیم 🙁و اینو هم میدونم که بخشیدی. 

قول میدم همونی بشم که میخوای قول قول 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

چرا من حس نمیکنم

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

چه قد دردو دلتو دوست داشتم❤

برای منم دعا کن لطفا🥰

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت بابت همه دادهات و ندادهات بابت اینکه زنده و سالمم شکر شکر😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چرا من حس نمیکنم

شاید خودت ازش فاصله گرفتی😔

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
چرا من حس نمیکنم

پس اسم کاربریت چیو میگه. 🙂🙂

منم فکر میکردم حسش نمیکنم تا اینکه یه اتفاقی برام افتاد و از ته دلم صداش زدم شنید. بود. جواب داد.  تو هم از ته دلت بخواه میشنوه صدات رو. 

اگه تو ذهنت خدا رو مهربون بدونی باهات مهربونه ولی اگه ترسناک بدونی فک میکنی ترسناکه. بستگی به فکر و تفکر خودت داره. 

با خدا دوست باش ببین چه ها که نمیکنه واست. 

خدا فقط به من بدبختی و سختی داده😔

نداده مطمعنم نداده. 

خدا هیچ وقت بد بندش رو نمیخواد. 

هر وقت ناامید شدی دلت ازش گرفت باهاش دردو دل کن حرفات رو بهش بزن ببین چه قدر آروم میشی به خوبیای زندگیت فکرکن اونوقت متوجه میشی چه قدر هوات رو خدا داشته.  

پس اسم کاربریت چیو میگه. 🙂🙂 منم فکر میکردم حسش نمیکنم تا اینکه یه اتفاقی برام افتاد و از ته دلم ص ...

👍👍👍👍👏👏👏

زندگی من تلخه تلخ.هیچ خوبی نداره😔همش گریه 

نگو اینطوری 😔من از زندگی شما خبر ندارم پس نمیتونم نظر بدم و قضاوت کنم. فقط بدون شاید امتحان خداس. صبر داشته باش ايشالله همه چی درست میشه