خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
میشه ی ماه باشه در اورد دیگه نزاشت؟ ب جای رنگ اخه من دلم میخواد رنگکنم ولی نمیخوام موهام خراب شه&nb ...
اره من منظورم همزمان با کراتینس اخه کراتین خودش مو رو شل میکنه یه چیم وصل بشه بهش دیگه هیچی مویه این خانومم چون کوتاهه یهو افزایش وزن مو باعث فشار به ریشه میشه شما اگه موهات نازک کم پشت نیست انجام بده ولی زیاد نزار بمونه یکی بود قارچ گرفته بود مجبور شد کچل کنه جایه خوب برو
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
موهام ضعیف و بی جون شده اصلا اعتماد به نفسم رو گرفته
دیگه بدتر دختر فقط کراتین کن
وای ترسیدم نگووو چجوری این همه ادم میرن انجام میدن پس ی جوری نمیشن من فکر کردم مثل موی خودت م ...
میگم که هم جاش باید مطمئن باشه هم موهایه خودت جون داشته باشه بعضیا به جایه مو خوب مویه خیلی مصنوعی میزنن حساسیت ایجاد میکنه اگه موهات ضعیفه بدترش نکن