2777
2789
عنوان

اکستنشن مو

222 بازدید | 16 پست

کسی انجام داده 

راضی هستین؟

من موهام تا گردنمه دلم میخواد بلند بشه بعد میخوام همزمان چون موهام فره کراتینه کنه موهای صاف بزاره برام 

قیمتش چجوریه من تهرانم 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

نمیشه که خیلی به موهات فشار میاد اخه

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ی ماه باشه در اورد دیگه نزاشت؟ ب جای رنگ اخه من دلم میخواد رنگ‌کنم ولی نمیخوام موهام خراب شه&nb ...

اره من منظورم همزمان با کراتینس اخه کراتین خودش مو رو شل میکنه یه چیم وصل بشه بهش دیگه هیچی مویه این خانومم چون کوتاهه یهو افزایش وزن مو باعث فشار به ریشه میشه شما اگه موهات نازک کم پشت نیست انجام بده ولی زیاد نزار بمونه یکی بود قارچ گرفته بود مجبور شد کچل کنه جایه خوب برو

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
موهام ضعیف و بی جون شده اصلا اعتماد به نفسم رو گرفته 

دیگه بدتر دختر فقط کراتین کن 

اره من منظورم همزمان با کراتینس اخه کراتین خودش مو رو شل میکنه یه چیم وصل بشه بهش دیگه هیچی مویه این ...

وای ترسیدم نگووو  پس چجوری این همه ادم میرن انجام میدن ی جوری نمیشن 

من فکر کردم مثل موی خودت میشه این که میشه همون کلاه گیس 

دیگه بدتر دختر فقط کراتین کن 

موهام فره باز بخاطر فر بودن یکم حجیم به نظر میاد کراتین کنم میترسم بدتر کم حجم تر بشه 

وای ترسیدم نگووو چجوری این همه ادم میرن انجام میدن پس ی جوری نمیشن  من فکر کردم مثل موی خودت م ...

میگم که هم جاش باید مطمئن باشه هم موهایه خودت جون داشته باشه بعضیا به جایه مو خوب مویه خیلی مصنوعی میزنن حساسیت ایجاد میکنه اگه موهات ضعیفه بدترش نکن

میگم که هم جاش باید مطمئن باشه هم موهایه خودت جون داشته باشه بعضیا به جایه مو خوب مویه خیلی مصنوعی م ...

نه من موهام خیلی میریزه و نازک شده اصلا تحریکش نمیخوام بکنم دنبال تقویتم فقط 

شامپو و ماسک موی خوب بگیر . روغن مناسب جنس موهاتم بزن.

هم اکستنشن هم کراتین ریزش میاره جای خوبو بدم نداره یا باید مداوم ارایشگاه باشی و تمدید کنی یا فقط اولش حجیمه بعدش میگن میریزه.

البته این چیزیه که من شنیدم

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!