2789
عنوان

استایلتون..

244 بازدید | 21 پست

چجوریه؟

چجوری میپسندین؟

تیپتون چجوریه و چی میپسندین😛

ارایش تا چ حد؟

خودم همه نوع تیپی دوسدارم و میزنم هم اسپرت لش هم ب قول معروف خانومانه😄

ارایشم ک تا حد معمولی مگ اینک رژم قرمز یا زرشکی باشه اونم ب ندرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رژ و ریمل گاهی وقتام بی آرایش

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ارایش واس بیرون هررچقدم بی حوصله باشم باید ابرو بکشم قبل کرونا رژ میزدم الان خط چشم هم استفاده میکنم چون ماسک میزنم 🤦‍♀️

بعد استایلم خیلی افتضاحه😭دیگ از این ب بعد سعی میکنم هرچی خوشم اومد نخرم 😐چیزای کاربردی میخرم مثلا میخوام مانتو مشکی بیشتر از بقیه رنگ ها داشته باشم 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

من خودم چادریم ولی لباسای شیک زیر چادرم می پوشم آرایشم در حد یه ضد آفتاب و مرطوب کننده و یه خط لب رنگ لب و یه ریمل ملایم که معلوم نشه آرایش کردم

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤

من چادریم ولی فوق العاده رو تیپم حساسم ارایش درحد رژ همیشه همون تیپ (خانومانه☺)

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
هرچی توش راحت باشم دستم بیاد میپوشم فقط اتوشده باش و اسمارتیز طور نمیپوشم همین  آرایشم ک جاست ...

اسمارتیز یعنی چی؟

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

شلوار فقد جین و کتونی کیف اسپرت 

مانتو بلند قدم بلنده کوتاه نمی پوشم 

ارایش روزانه وای خیلی اینا ک میان خیابون رژ قرمز میزنن اصلا نمیتونم هزم کنم ..

تو یه کیفم وسایل ارایش روزانه گذاشتم که همیشه دمه دسته 

تو یکیشم واسه عروسی و مراسم و.. 

تو خونه هم شومیز و دامن یه تیپ دخترونه 

ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد