2777
2789

اشکال نداره

من چایی نبات خوردم خوب خوب شدم

نبات فقط سفید

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

چایی نبات بخور نبات بدون زعفرون باشه فقط 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم روز پنجم ششم بود همه گرمشون بود من میلرزیدم میگفتم کولرو خاموش کنید.انشالله ک مثبت بشه انتقالت

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
منم روز پنجم ششم بود همه گرمشون بود من میلرزیدم میگفتم کولرو خاموش کنید.انشالله ک مثبت بشه انتقالت

من روز ۱۱ هستم هیچ نشونه ای دارم جز تیر کشیدن زیر دلم که نمیدونم خوبه یا بد😥

من روز ۱۱ هستم هیچ نشونه ای دارم جز تیر کشیدن زیر دلم که نمیدونم خوبه یا بد😥

من تنها علامتم بعد انتقال تیرکشیدن زیر دلم بود. مثبت شد و گرفت ایشالا برا شما هم میگیره

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
به امید خدا تو رو خدا شما دعا کنید 

سوره یس بخون . به علایم توجه نکن . آرامش داشته باش خدا فقط باید بخواد چون واقعا حستو درک میکنم برات سه تا حمد میخونم 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝