2777
2789
عنوان

ازدواج

176 بازدید | 20 پست

سلام دوستان،نظر شما درمورد ازدواج با یه پسر ۲۲ساله که تحصیلات داره ولی سربازی نرفته چیه،دوستم میخاد نامزد کنه و مردد هست خانواده خوبی داره نگرتنیش بیشتر برا سن کم و نامزدی طولانی مدت هست ،شما چطور بودین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خو حالا سربازی نرفده باشع چی میشع

نامزد کنن بعد میتونه بره سربازی

منم سربازی نرفده گواهینامه نداره

فرصتشو از دست نده

برای رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میفرستین؟🙃😍🌹                         ❤دلتون شاد و لبتون خندون❤
هم سنشون کم هست هم اینکه وقتی سربازی نرفتند یعنی کاری هم ندارند 

چه ربطی داشت؟

دوس پسر من سربازی نرفته سنشم همینه ولی پلیسع

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

گلم خودت میگی دوست پسر نمیگی شوهر بعد هم گلم پلیسی که ........

پلیسی که چی 

پلیسا دل ندارن ؟😂

بعدشم عزیزم شما گفتی کسی سربازی نرفته کار نداره خب گفتم هستن کسایی که سربازی نرفتن و کار دارن اصلا ربطی به این که شوهر باشه یا دوست پسر باشه هم نداره 

درست نمیگم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خو حالا سربازی نرفده باشع چی میشع نامزد کنن بعد میتونه بره سربازی منم سربازی نرفده گواهینامه نداره ...

چون نامزدیشو یبار بهم زده میترسه بخاطر سربازی نامزدیش طولانی شه

ازدواجی هستین شما یا دوست معمولی 

ازدواج

1
5
10
15
20
25
30
35
40