2777
2789
عنوان

خیلی بدشناسم😔

85 بازدید | 13 پست

دختر عموم با این که قبل از ازدواج با صد تا پسر رابطه داشته  ولی حالا با یه پسر پولدار و خوش تیپ ازدواج کرده ولی من بدبخت با وجود این که خیلی از اون خوشگل ترم و قدم بلندتره و با هيچکي ارتباطی نداشتم بدشانسم.حسوديم شده الانم دست تو دست شوهرش اومدن خونه عموم.😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی شنیدم دخترخالمینا شاستی گرفتن حسودیم شد. ولی بعدش خداروشکرکردم خوبه چن تا ازاین پولدارا تو فامیل باشن ک دهن مردم بسته شه. ایشالا خدا جیب همه رو پره پول کنه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میفهمی.....

منم سنی ندارم ولی حسرت کسایی رو میخورم که ازدواج کردن نه اینکه حسود باشما نه اصلا ولی دلم میخواد ازدواج کنم:)

فقط 38 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

منم سنی ندارم ولی حسرت کسایی رو میخورم که ازدواج کردن نه اینکه حسود باشما نه اصلا ولی دلم میخواد ازد ...

من درس ميخونم و فعلا نمیخوام ازدواج کنم فقط به شانسش حسودی میکنم.

من درس ميخونم و فعلا نمیخوام ازدواج کنم فقط به شانسش حسودی میکنم.

منم درس میخونم ۱۹ سالمه ولی دوس دارم ازدواج کنم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

گروه وات ساپی داریم برای خانومایی که دوست دارن نمازخون بشن هرکی خواست قدمش روچشمم درخواست بده😘

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
دوست نداری درس بخوني?ایشالله با یه مرد خوب ازدواج کنی.منم 20سالمه

چرا دوست دارم ولی خب دوس دارم ازدواجم بکنم فداتشم مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق دارم حسودی کنم خیلی بدشانسم.

اره.حق داری.منم حسودی کردم.منم دخترعموهام سالهایی از عمرشونو با دوس پسر خوش گذروندن.بقیه شو با یه شوهر خوب و سر به راه.الان هم با بچه هاشون‌مشغولن.منی که همسن اونام در میانسالی و خیلی دیر ازدواج کردم.جوونی هم اهل دوس پسر نبودم.حالا هم در حسرت بچه موندم.

خدایا شکرت  
اره.حق داری.منم حسودی کردم.منم دخترعموهام سالهایی از عمرشونو با دوس پسر خوش گذروندن.بقیه شو با یه شو ...

عزیز دلم ایشالله به هرچی میخوای برسی و خدا یه نی نی خوشگل بهت بده