دختر عموم با این که قبل از ازدواج با صد تا پسر رابطه داشته ولی حالا با یه پسر پولدار و خوش تیپ ازدواج کرده ولی من بدبخت با وجود این که خیلی از اون خوشگل ترم و قدم بلندتره و با هيچکي ارتباطی نداشتم بدشانسم.حسوديم شده الانم دست تو دست شوهرش اومدن خونه عموم.😒
منم وقتی شنیدم دخترخالمینا شاستی گرفتن حسودیم شد. ولی بعدش خداروشکرکردم خوبه چن تا ازاین پولدارا تو فامیل باشن ک دهن مردم بسته شه. ایشالا خدا جیب همه رو پره پول کنه
گروه وات ساپی داریم برای خانومایی که دوست دارن نمازخون بشن هرکی خواست قدمش روچشمم درخواست بده😘
ازکروناآموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکربه توچهنیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمی♡چادرسیاه♡هم تورا محجبه نخواهد کرد.♡چادر زهرا(س)♡ حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان{باحجاب}♡حضرت زهرا(س)♡ شفاعت می کند.
اره.حق داری.منم حسودی کردم.منم دخترعموهام سالهایی از عمرشونو با دوس پسر خوش گذروندن.بقیه شو با یه شوهر خوب و سر به راه.الان هم با بچه هاشونمشغولن.منی که همسن اونام در میانسالی و خیلی دیر ازدواج کردم.جوونی هم اهل دوس پسر نبودم.حالا هم در حسرت بچه موندم.