2777
2789

دقیقا 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندارم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

همش ک واسه خودنمایی نیست عزیزم،،،پیجای خوبو مثبت رو دنبال کن،،،مثلا من ک بچه مدرسه ای دارم پیج معلمای فعال و خلاق رو دارم ک کلی تکلیف میدن،،،یا مثلا چند تا پیج روانشناسی دنبال میکنم یا شعر و اهنگ دوست دارم دنبال میکنم،،،ی پیج خبر دارم واسم مهمه بدونم تو کشورمو دنیا چی گذشته ،،،این پیجا ک چس کلاس میزارن از خونه زندگیشون چ دردی از مون دوا میکنن مگه هیچ،،پس دنبالشونم نمیکنم

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

خیلی فضاش بده و هر چی زن معلوم الحاله ریخته تو اینستا البته نه همشون بعضیاشون جالبه بهشون کاری ندارن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
همش ک واسه خودنمایی نیست عزیزم،،،پیجای خوبو مثبت رو دنبال کن،،،مثلا من ک بچه مدرسه ای دارم پیج معلما ...

آره عزیزم 

پیج های کاربردی هم هست 

ولی اکثرا شده خودنمایی💔

هیچکس خودش نیست  همه خوبی های زندگیشونو نشون میدن

من هنیشه فکر میکردم دخترعمم خوشبختترینه ماهاست بهش گفتم خوشبحالت شوهرت میذاره عکس بذاری خوشبختی بهم گفت کدوم خوشبختی اینا همش ظاهریه نمیدونی که چقد کتکم میزنه زندانیم کرده نمیذاره تنها برم بیرون منم از لجم اینکارو میکنم دیدم نه بابا عشقی وجود نداره لبخندای به اون خوشگلی همشون مصنوعین

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم