2777
2789
عنوان

راه حلی دارین

92 بازدید | 18 پست

کلا پریود سختی دارم‌ و فیبروم هم دارم ولی الان ک روز اوله از درد نمیدونم چه کنم یه مسکن قوی خوردم ولی بازم درد دارم گرمی هم خوردم تقریبا.. چیکارکنم بنظرتون (ازدواجم نکردم)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم کلا شبیه توام.مفنامیک اسید میخورم.ایبوپروفن.

کیسه آب گرم بغل میکنم.گریه میکنم.جوشونده هم میخورم.

کاری نمیشه کرد باید تحمل کنیم.اینم میگذره

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
میگن بعد ازدواج این دردا خوب میشه  دم کرده آویشن بخور دم کرده زعفرون و نبات یکم تسکین میده خدا ...

دلیلش چیه اخه  اره زعفرون و دارچین و زنجبیل و.. همه رو میخورم

منم کلا شبیه توام.مفنامیک اسید میخورم.ایبوپروفن. کیسه آب گرم بغل میکنم.گریه میکنم.جوشونده هم میخورم ...

مفنامیک اخه کم میکنه من ب زور پریود میشم و همینش انگار باعث درد میشه..اره کیسه ابگرم هم اخر رفتم برقی گرفتم ک تند تند گرم کنم ..اخه نمیگذره که هر ماه هرماه هرماه انگار من ماهی یبار زایمان میکنم بخدا

دلیلشو نمی دونم حتما ی چیزی هست که با ازدواج درست میشه مامانم همیشه همینو میگه ؛ میگه بعد ازدواج این ...

خب من که ازدواج نکردم ولی نمیذارم برا اونموقع چون منم ک دارم درد میکشم  

مفنامیک اخه کم میکنه من ب زور پریود میشم و همینش انگار باعث درد میشه..اره کیسه ابگرم هم اخر رفتم برق ...

من برعکس خیلی زیاده.اصلا از کاروزندگی افتادم.

آینده رو چیکار کنیم.ازدواج کنیم دیگه...

کار و مهمونی‌...😥😫😩

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.