2777
2789
عنوان

کیست سینه

74 بازدید | 8 پست

سلام 

خانم هایی که کیست سینه داشتید و درد میکرده تا چند وقت ویتامین E مصرف کردید؟ دردتون ساکت شد بعد اون؟ رعایت تغذیه ای باعث شد رفع بشن یا دردتون کم بشه؟ 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

وای من الان یکماهه احساس میکنم ی غده تو سینمه یکماه پیش قبل پریودی درد خفیفی داشت الان بازم داره درد میگیره امروز باز احساسش کردم 

خیلی میترسم باید برم پیش دکتر زنان یا غدد؟چه آزمایشاتی انجام میدن؟میدونید هزینه حدودی آزمایشا چقدر میشه؟

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کیست سینه دارم فقط رفتم عکس گرفتم دیگه دکتر نرفتم واسه کرونا  درد ندارم  کیستم هی بزر ...

من کلا سینه هام کیست ساز و فیبرو ادنوم سازی. این ماه خیلی درد داشتم رفتم سونو گفت مال کریست هست. من رعایت میکردم همیشه مثلا سالهاس سوسیس کالباس و شکلات و قهوه و کاکاءو رو گذاشته بودم کنار این ماه نا پرهیزی کردم از همشون خیلی خوردم الان درد دارم پدرم رو در آوردن فقط هم با ویتامین ای دردش ساکت میشه. آگه درد نداری نه اصلا نخور فقط تغذیه ات رو رعایت کن

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
من کلا سینه هام کیست ساز و فیبرو ادنوم سازی. این ماه خیلی درد داشتم رفتم سونو گفت مال کریست هست. من ...

الان یادم افتاد سالی یبار یه درد خفیف میگیره و رفع میشه این نگران کننده اس ؟

خیلی وقته درد نگرفته

وای من الان یکماهه احساس میکنم ی غده تو سینمه یکماه پیش قبل پریودی درد خفیفی داشت الان بازم داره درد ...

نگران نباش برو زنان یا جراح عمومی تا برات سونو بنویسه . آگه درد داره کیسته 

الان یادم افتاد سالی یبار یه درد خفیف میگیره و رفع میشه این نگران کننده اس ؟ خیلی وقته درد نگرفته

نه عزیزم چیزی نیس مطمینا آگه خیلی وقت داریش. ولی سالی یه بار برو یه سونو بده که هم خیالت راحت باشه هم آگه بزرگ شد درش بیاری

نگران نباش برو زنان یا جراح عمومی تا برات سونو بنویسه . آگه درد داره کیسته 

ممنون عزیزم امیدوارم چیزی نباشه

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش