2789
عنوان

بورس .پرسود ...

147 بازدید | 16 پست

وقتی همه مردم در بورس سهام دارند،

از گران شدن شادمان میشوند...

یعنی وقتی همه مردم را سهامدار کنید

مردم خوشحال میشوند که هر روز سهمشان در بورس با ارزش‌تر میشود...

*اما مردم نمیدانند* ...

این سهم نیست که دارد گران میشود...

این پول ملی کشورشان است که دارد ارزان میشود...

بورس محل کالا ست و شاید نه دیگر تولید...

چیزی که دارد گران میشود کالا ست...

چیزی که دارد ارزان میشود درآمد ماهیانه کار دست شماست!

وقتی همه مردم سهامدار باشند

تنها ملتی هستند که از گران شدن خوشحالند اما دقت نمیکنند

چیزهایی که ندارند هم دارد گران میشود...

آنچه که دارد اینطور شارپ صعود میکند، بورس نیست؛

قیمت کالاست...

شما سقوط ارزش پول را در نمای نگاتیو صعود بورس می‌بینید...

صعود بورس در صورت ثبات ارزش پول ملی معناش رشد است...

چه بد است مردم سهامداری که از گران شدن به جای ناراحتی خوشحال میشوند...

چه بد است که همه مردم در گرانی سهام‌ دارند. مردمى كه در گرانی سهم دارند.

مدت هاست آنهایی که این موضوع را می دانند فریاد می زنند و کسی نمی شنود. وای بر حال ملتی که شادمان از فلاکت خود است و به هر دروغی راه خود را کج می کند. کشور چهار نعل وشتابان به سوی سیاهی و تباهی می رود و کسی به فکر چاره و درمان نیست. ملت هم که خواب.....

امان از جهل و بی خبری.....

تابلوی بورس رو نگاه میکنیم از سبز بودنش خوشحال میشیم،

ولی فراموش کردیم که سبزی بورس به خاطر قرمزی اقتصاد کشورمون هست!....

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

ما خوشحال نمیشیم ما از این خوشحال میشیم ک حداقل ارزش پولمون حفظ بشه کاش اوضاع خوب بشه ما هم بورسو ببوسیم بزاریم کنار

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
ما خوشحال نمیشیم ما از این خوشحال میشیم ک حداقل ارزش پولمون حفظ بشه کاش اوضاع خوب بشه ما هم بورسو بب ...

خودمم رفتم توی بورس گلم .منظورم این نبود ک چرامیریم 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما خوشحال نمیشیم ما از این خوشحال میشیم ک حداقل ارزش پولمون حفظ بشه کاش اوضاع خوب بشه ما هم بورسو بب ...

بورس الان شمشیر دولبه هست

سود میده به مردم،ولی هزینه ها روز به روز بالاتر میره

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
مردم میتونن از مغزشون استفاده کنن و توی فارکس کار کنن اما اکثرا راحت طلب و بی اطلاعات هستن 

فارکس چیه گلم؟؟توضیح میدی؟

بازم تقصیر مردم شد دولتم که دستش بسته س ماداریم باخودمون میکشیمش اینور اونور لعنت به بی سوادی که ...

خب تقصیر مردم ک نیست دولت همه رو سهام دار که اینطوربشه دیگ ..

بورس الان شمشیر دولبه هست سود میده به مردم،ولی هزینه ها روز به روز بالاتر میره

ینی تو بورس فعالیت نکنیم قیمتا میاد پایین؟؟... دولت کسری بودجه رو داره از بورس تامین میکنه وگرنه اوضاع خیلی بدتر میتونست باشه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
خالم تادوم ابتدایی سوادداره میگه میخوام بورس باشم میگم خاله جان مگه بلدی میگه وابلدبودن نمیخوادمیگم ...

اره منم یکیو میشناسم تا پنجم خونده دیروز میگفت رفتم کدبورسی بگیرم گفتم مگ بلدی پولت صفرنشه ؟گفت عرضه اولیه فقط میخرم منم دهنمو بستم😑

ینی تو بورس فعالیت نکنیم قیمتا میاد پایین؟؟... دولت کسری بودجه رو داره از بورس تامین میکنه وگرنه اوض ...

گفتم فعالیت نکن؟

فلسفه این روزهای بورس اینه

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت