2777
2789

اصلا خوشحال نیست نامزدت یا دهن لقه یا تو خوشبینانه ترین حالت حرفای خاتوادشو به شمامیگه وحرفای شمارو به اوتا نمیگه که مطمین باش کسیکه خاتواده خودشو به همین راحتی میفروشه بعدها شمارو خیلی راحت تر میفروشه و حرفاتونو به خاتوادش انتقال میده،بعدشم مردی که بلدنیست روابط بین شما وخاتوادش رو مدیریت کنه دراینده قطعا به مشکل برمیخوره،باهاش صحبت کن نزار به این کارش ادامه بده

اینکه خیلی بده میونه تو وبقیه خراب میشه خودشم آدم خوبه میمونه البته الان متوجه نمیشی بعد ازدواج  ...

مثلا گفت خواهرم اینو درمورد گفت من دعوا کردم باهاش 

اما نظرم به خواهرش عوض نشد هنوز دوسش دارم 

کلا نمیدونم چرا این مدلیم یکی بیاد بهم بگه ازت بدم میاد هم نمیتونم بهش حسمو بد کنم 

میدونم اخلاق بدیه 🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تودوران نامزدی کلا زیاد حرف بد دوطرف زده نمیشه سعی کن درستش کنی برا بعد عروسیت یاحداقلش حرفای تورو ...

یبار  یجوری بود بهم گفت ازم نپرس منم کفتم باشه نمیپرسم چرا 

بعد دو دقیقه بهش گفتم چرا 

گفت خانواده ام فلان حرف درموردت زدن 

وای داشتم پهن میشدم خودش گفت ازم نپرس ولی طاقت نیورد 

دورش بگردم 😂😂

بدت نمیاد ؟ن فقط دراین مورد اینکه اخلاقش اینه؟

ساده و دلش پاکه خیلی مهربونه  با هرکسی  ک اینطور نیست بامن فقط اینطوره اونم گفته از اول گفتم باهات صادق بش هرچی شد بگم 

اصلا خوشحال نیست نامزدت یا دهن لقه یا تو خوشبینانه ترین حالت حرفای خاتوادشو به شمامیگه وحرفای شمارو ...

خانواده اشو نفروخته عزیزم 

مثلا حرفایی ک خواهرش بهم زده‌ و من حق میدم بهش چون  درمورد ی مسئله بود و نمیدونست و سوتفاهم شده بود  بهم گفت و گفت چطور ازت طرفداری کردم 

فعلا میخواد به خانواده اش ثابت کنه انتخاب من به عنوان عروسشون بهترین انتخابه 

اتفاقا بهم گفته اولویت اپل پدر مادرم بعد تو 

ساده و دلش پاکه خیلی مهربونه  با هرکسی  ک اینطور نیست بامن فقط اینطوره اونم گفته از اول گف ...

👍ببخشید آخه چند نفر گفتن خاله زنک و ...خودمم اینجوری خوشم نمیاد ،برا همین سوال شد برام

درسته صداقت خوبه ،ولی این چیزی نیست که لزومی هم داشته باشه بگه یا حتی بنظر دوستان، شاید نگه هم بهتره ،بی صداقتی هم حساب نمیشه 

به هر حال خوشبخت بشید عزیزم 🌹

👍ببخشید آخه چند نفر گفتن خاله زنک و ...خودمم اینجوری خوشم نمیاد ،برا همین سوال شد برام درسته صداقت ...

بله منم اگه نمیشناختمش میگفتم ک خاله زنکه 

مرسی عزیزم ❤️