2777
2789
عنوان

بورسی ها بیاین

94 بازدید | 11 پست

https://t.me/Burswink

این لینک کانال تلگرامی هست که سیگنال های قوی رو میزارن 3تا از خبره های بورس این کانال رو تشکیل دادن  من ازشون سیگنال عالی میگیرم گفتم باهاتون به اشتراک بزارم شما هم استفاده کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رایگان هست یا پولی واینکه سیگنالی که گرفتی چی بوده به پیشنهادشون چه سهمهایی حریدی  میشه راهنمای ...

عزیزم سیگنال ها هرروز بسته به شرایط فرق میکنه اگ خواستین عضو بشین هرروز سیگنال خوب باشه میزارن استفاده کنید 

عزیزم سیگنال ها هرروز بسته به شرایط فرق میکنه اگ خواستین عضو بشین هرروز سیگنال خوب باشه میزارن استفا ...

ببخشید شما که عضوی من تلگرام ندارم

زحمت میکشی راجع سهام کرازی، کترام، صبا، دانا، ذوب بپرسی

شدید تو ضررم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
برای سهم های کوچیک بله من ک رایگان میگیرم میزارن تو گروه منم استفاده میکنم 

دوست گلم حالا تا برم عضو بشم وشمایی که سابقه سهام خریدن دارید الان چه سهمهایی دارید میشه بگی چی خوبه

دوست گلم حالا تا برم عضو بشم وشمایی که سابقه سهام خریدن دارید الان چه سهمهایی دارید میشه بگی چی خوبه

عزیزم من سیگنال نمیدم توی همون کانال هستش میتونید برید استفاده کنید