2777
2789
عنوان

دست بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 28 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهرم اوایل دست بزن داشت دیدم جواب نمیدم جری تر میشه الان دیگه ببینم میخواد وحشی شه خودم پیش پیش میخوابونم زیر گوشش تا جمع شه والا مردا فکر میکنن فقط اونا بلدن صبر آدمم یه حدی داره،البته دستشو خداروشکر جمع کرده نسبت به اوایلم خیییییلی کم شده بحثمون

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
وای خدا این مردایی ک دست بزن دارن رو خدا خودش هدایت کنه . بابا اخه دعوا ک همه میکنن بحث زن و شوهریم ...

بخاطر تربیت پدرش ،خونه باباش ک میری چپ‌چپ به پسرش نگاه می کنه ک یوقت کمک نکنه تو سفره جمع کردن ،همش آموزشی باباشه 

میزنتت صدای زجه ات بلند شه همسایه پایینی بشنوه؟😑 حالا درسته همسر منم این اخلاقو داره که دوست نداره ...

باباش تعریف مردونگی براشون اینجوری تعریف کرده 

شوهرم اوایل دست بزن داشت دیدم جواب نمیدم جری تر میشه الان دیگه ببینم میخواد وحشی شه خودم پیش پیش میخ ...

منم اومدم دفاع کنم اما زورم ک بهش نمی‌رسه بدتر میکنه

نه اصلا با صدای سرماخورده من میشست گریه می کرد

وای پس ازکجاباید فهمید طرف ادم خوبیه یانه!من یه خاستگاردارم که جونشم برام میده اما میترسم بهش بله بگم خرش که ازپل گذشت اذیتم کنه