2777
2789
عنوان

بی تفاوتی

144 بازدید | 12 پست

من چهار سال ازدواج کردم ،همسرم دوسال اول ازدواج زنگ میزد همش بهم در طول روز حتی خیلی حساس بود ک اگر جواب تلفن نمی دادم چی شده و...همش می گفت کجایی چی می کنی و..

اما الان دیگ نه زنگ‌ میزنه بهم نه اصلا است ام اس میده ،اهل دختربازی هم نیست ک بگید سرش گرم یجا ،چندباری خودم شروع کردم بهش است دادن تا شاید دوباره توجه کنه بهم اما جواب یدونشم نداد بهم ، صبح زود می‌ره ساعت ده شب میاد من خیلی دلتنگش میشم اما اون اصلا در روز یبارم یادم نمیکنه چندوقت گوشیمو در طول روز کنار گذاشتم زنگش نزدم تا نگرانم شه اصلا زنگ نزد فقط شبش گفت چرا زنگم نزدی گفتم خوب تو میزدی اصلا یادم نمیکنی دلت تنگ نمیشه میگ چرا تنگ میشه ،گفتم نمردم ک یادم کنی صلوات بفرستیم زندم خب تنگ شد زنگ بزن ،اما فرقی نکردش ،نمیدونم چی کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا بعد از یک مدت اینطوری میشن مردا... اگه مطمئنی  با کسی در تماس نیست اشکالی نداره .. تو هم کی ...

من بدم میاد ازین حجم بی تفاوتی برم بیرون نمیگ کی برمی گردی فقط قبل از اومدن اون خونه باشم براش کافیه اصلا نمی‌رسه چه ساعتی برگشتی 

اصلا موضوعی خوبی نیست ک میگی خوشبحالت ،یعنی برای طرفت مهم نیستی

همه بعدچندسال اینطوری میشن،قدرازادیتوبدون،مهم اینکه بهت خیانت نکنه

لطفالایک نکنید،ممنون
همه بعدچندسال اینطوری میشن،قدرازادیتوبدون،مهم اینکه بهت خیانت نکنه

خیانت ک نه چون خیلی حساس به این موضوع ی حرف اینجوری بهش بزنی زمین و زمان بهم میدوزه ک مگ من ......ک برم دنبال دختر بازی تو یکی واسه هفت پشت من کافی

خیانت ک نه چون خیلی حساس به این موضوع ی حرف اینجوری بهش بزنی زمین و زمان بهم میدوزه ک مگ من ......ک ...

خوبه خداروشکر،حواست به زندگیت باشه خواهر،اصلازیاددرگیراین نباش که چکت کنه

لطفالایک نکنید،ممنون