2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون نمیدونم چی توش هست و بعضی طعم ها رو ممکنه دوست نداشته باشم خودم ادویه زیاد استفاده میکنم حداقل خ ...

پس لطفا بگو چیا استفاده میکنی پسرم ۳ سالشه میخوام طعم غذا خیلی فرق نکنه ممکنه نخوره

عاشق ۲ تا دخترام هستم
پس لطفا بگو چیا استفاده میکنی پسرم ۳ سالشه میخوام طعم غذا خیلی فرق نکنه ممکنه نخوره

فلفل سیاه فلفل قرمز پاپریکا پودرسیر پودر پیاز پودر گل محمدی رازیانه اویشن زردچوبه زیره میخک رزماری برگ بو پودر لیمو تخم گشنیز جوز هندی انواع سبزی خشک مثل نعنا و ترخون و مرزه و شوید و جعفری گشنیز و ریحون

چیا توش داره ؟ فقط واسه این دوتا غذا ازش استفاده میکنی

ادویه قیمه جداست.قرمه هم جداست.

قیمش بوی گلاب و زعفرون میده بیشتر 

قرمه بوی شنبلیله و لیمو و ...

راستی ادویه لیمو فلفلی هم خیلی خوبه.

البته اگه نیتت اینه برای بچت استفاده کنی میگم نکن.بچه هر چقدر بی ادویه تر و طبیعی تر بخوره بهتره.من قبل از ریختن ادویه خورشت بچه ها رو جدا میکنم.تو بقیش ادویه میریزم.

فلفل سیاه فلفل قرمز پاپریکا پودرسیر پودر پیاز پودر گل محمدی رازیانه اویشن زردچوبه زیره میخک رزماری ب ...

چقدر خوب سعی میکنم بعداز این توغذاهام ازشون استفاده کنم ممنون

عاشق ۲ تا دخترام هستم
ادویه قیمه جداست.قرمه هم جداست. قیمش بوی گلاب و زعفرون میده بیشتر  قرمه بوی شنبلیله و لیمو و ...

بله برای هرسه تامون میخوام استفاده کنم ادویه لیمو فلفلی برای کدوم غذا استفاده میکنی ؟

عاشق ۲ تا دخترام هستم