2777
2789
عنوان

تجربه مهاجرت

410 بازدید | 14 پست

برای مهاجرت هر تجربه ای دارید بگید

نظرتون در مورد پناهندگی 

اگر کسی توانایی ویزا داشته باشه 

کار درستی که پناهنده شه؟ 

و اینکه از نظرتون چه کشوری برای زندگی خوبه 

و از چه نظر علاقه مند هستید

من خودم نظرم امریکاس ولی بسیار سخته

با سوئد هم موافقم 

تجربه مهاجرت هم داشتم ولی برگشتم 

الان دلم می خواهد اگز میرم درست حسابی و تحقیق کرده برم  اخه می دونین هر کی یه چیز می گه ادم گیج می شه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دایی من پنج ساله آمریکاست ... گفت اگه کرونا نبود همین الان برمیگشتم ... اون اونجا زندگیشو ساخته آدم موفقیه ولی میگه ایران موفق تر بودم اگه می موندم ... میگه کسی اونجا موفقه که متولد اونجا باشه یا از بچگی اونجا باشه ... خودت قضاوت کن 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

دایی من پنج ساله آمریکاست ... گفت اگه کرونا نبود همین الان برمیگشتم ... اون اونجا زندگیشو ساخته آدم ...

همه اونای که رفتن چون زندکی راحتی دارن میخوام ما وسوسه نشیم همین میگن 

من عموم المان اینطور احساس نارضیتی میکته میگی خدا به دادش برسه بعد تو بهترین شرایط و موقعیت داره هم خودش خانم ش بچه هاش

من خواهرم با دوست الان سه سال کانادا زندگی میکنن فقط بخاطد حس دلتنگی مادرم دلش تنگ‌میشه واقعا خیلی راًًضی از همه لحاظ

همه اونای که رفتن چون زندکی راحتی دارن میخوام ما وسوسه نشیم همین میگن  من عموم المان اینطور اح ...

اونجا  کار حرف اول می زنه 

ولی فرقش اینه  دغدغه نداری 

مثل اینجا پر دغدغه نیس 

اصلا قیافه هر کیو می بینی نالس

والا همیشه میگه ارو پا نژاد پرستن،اگه یکی بره تا قیامت هی بهش به چشم خارجی نگاه میکنند،رفتارشون سرد ...

اصلا هر کشوری اول خودشو دوست داره مثل ما که با افغانیا خوب نیستیم   طبیعیه  ولی خوب کلا اره سردن واقعا اینو من تجربه کردم