2777
2789
عنوان

كوليك نوزاد😭

124 بازدید | 16 پست

سلام مامانا واي توروخدا كمك كنيد ديشب بچم از دساعت ده تا ٧ صبح جيغ ميكشيد كوليك داره

همه نوع قطره  هم دكتر داده پدي لاكت كوليكيز كوليك ايد گريپ ميكسچر صداي سشوار ننو ماشين سواري هر چيو بگيد امتحان كردم تاثيري نداره

تحربه ديگه اي نداريد اروم تر بشه يكم😭

بچم چهل روزشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروغش رو بگیر حتما تا نیم ساعت بعد از شیر خوردن هم رو سطح شیب دار بذار . همراه همون قطره ها.

در کل کار خاصی نمیشه کرد.  دخترم تا هفت ماه اینجور بود. کلا شبا بیدار و گریه... تازه شش هفت صبح میخوابید. تحمل کن😥😥

عزيزم ناراحت نباش 

دختره منم كوليك وحشتناك داشت 

شبا تا صبح جيغ ميكشيد واقعا دورانِ سختيه و كاملا هم حق داري كه خسته باشي فقط بدون گذراست 

منم هرررركاري شما فكر كني كردم فايده نداشت در نهايت دكترش بهم گفت كوليك يك دوراني داره كه بايد تحمل كنين تا تموم بشه 

تمامِ اين قطره هايي كه گفتي و منم ميدادم ممكنه لحظه اي درد و آروم كنه ولي كوليك و از بين نميبره

نه چي هست؟

چند ماهشه

ی گیاه داروییه  برا نی نیا هستش بیشتر   ی ذره شیر خودتو میدوشی تو ی پیاله  بعد  کلپوره  رو تمیز میشوری و گره میزنی تو ی پارچه تمیز و میزاری تو شیر  و ۲ساعتی صبر میکنی بعد نصف قاشق مربا خوری بهش میدی  

برا من تاثیر داشته

[QUOTE=146130680]عزيزم ناراحت نباش  دختره منم كوليك وحشتناك داشت  شبا تا صبح جيغ ميكشيد واقعا دورانِ سختي ...[/QUOTE]

واقعا سخته گاهي دلم ميخواد خودمو بزنم اينقدر جيغ ميكشه يه دقيقه اروم نميشه يه شب خوبه يه شب بد

[QUOTE= 146130680 ]عزيزم ناراحت نباش  دختره منم كوليك وحشتناك داشت  شبا تا صبح جيغ ميكشيد ...

اينم يك دورانيه ديگه 

تموم ميشه انشالله 

منم توي اون روزا ميگفتم اي خدااا ميشه يه شب تا صبح بچه م راحت و آررم بخوابه