2777
2789
عنوان

مبل خریدم

255 بازدید | 13 پست

چند روز دیگه ب دستم میرسه 

ایا ممکنه چوبش و فومش خوب نباشه   مثل اونی کتو مغازش بود و انتخاب کردم؟ ضمانتش یکساله    بنظرتونومیتونه چیز بدرد نخوری باشه ک ضمانتش کمه؟۱۱تومن شده 

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازاری ها بد قول که هستن‌ امکانش هست‌ واس من خیلی پیش اومده رنگ چوب و پارچه‌ عوض شده

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
ن متاسفانه

عیبی نداره‌ موقع تحویل‌ اگر همونی‌ که خواستی‌ نبود   پول رو کامل نده ، و بده ببره‌ همون‌ رو بیاره

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
بازاری ها بد قول که هستن‌ امکانش هست‌ واس من خیلی پیش اومده رنگ چوب و پارچه‌ عوض شده

پارچشو باخودش رفتیم خریدم واوردیم مغازش الان نگران جنسشم

عیبی نداره‌ موقع تحویل‌ اگر همونی‌ که خواستی‌ نبود   پول رو کامل نده ، و بده ببره‌ همون‌ ر ...

چوب و فومشو چطور تشخیص بدم؟

پارچشو باخودش رفتیم خریدم واوردیم مغازش الان نگران جنسشم

فوم‌ تشک رو که‌ اگه میگی ، اینا‌ فوم‌ سرد هستن‌ ، زیر یکسال هم مشکلی پیش نمیاد 

چوب و فومشو چطور تشخیص بدم؟

خودمون‌ که نمیشه‌ تشخیص‌ داد ، 

چوب هم معلومه‌ ، از ظاهر بی‌کیفیت باشه‌ مشخصه ‌ 

احتمالا چوب راش‌ باشه‌ درسته؟

خیلی ممنونم عزیزم ❤یکم خیالم راحت شد سپاسگذارم

خواهش‌ میکنم‌ 

مبارکتون باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز