2777
2789

هویج رنده ریز کن بریز داخل خمیرت! بجای آب یا شیر هم میتونی نصف لیوان آب هویج بگیری بریزی همین

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...

من از يه دستور تو نت درست كردم عالي شد

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هویج رنده ریز کن بریز داخل خمیرت! بجای آب یا شیر هم میتونی نصف لیوان آب هویج بگیری بریزی همین

چقدر دقیق‌ و واضح  گفتی

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
چقدر دقیق‌ و واضح  گفتی

ازین واضح تر!!! اگه کلا کیک بلد نیسی درس کنی که بحثش جداست

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...
ازین واضح تر!!! اگه کلا کیک بلد نیسی درس کنی که بحثش جداست

بله‌ شما‌ درست میگی ، 

کیک و که هر مدل‌ هم بخوای بهترین‌ کیفیت رو بلدم ‌ 

حرف من‌ چیز دیگه بود که گویا‌ شما متوجه نمیشید😊

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
بله‌ شما‌ درست میگی ،  کیک و که هر مدل‌ هم بخوای بهترین‌ کیفیت رو بلدم ‌  حرف من‌ چیز دی ...

اره کاملا واضح و مشخصه😂😂😂

بذار لطفاً

عزيزم گذاشتم برات

واقعا عالي شد خيلي ام بافتش اسفنجي شد

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

تو این‌ دستور گردو هم بریزه‌ عالی میشه

اره تو دستورش نوشته

من با اين دستور درست كردم واقعا عالي شد