2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 23 پست
انشالله هر چه زودتر خوب بشی من خودم اسهال واستفراغ شکم درد شدید گرفتم که تست دادم گوارشی هست ریویه ن ...

من اسهال و استفراغ دارم اما سرفه هم دارم. هر چی علایم میگن واسه کرونا رو با هم دارم😥

من اسهال و استفراغ دارم اما سرفه هم دارم. هر چی علایم میگن واسه کرونا رو با هم دارم😥

ای بابا من چندین ماه خونه ام نمیدونم از کجا گرفتم به خدا واسه یه خرید سادم نرفتم اون روز یه تست خون دادم گفتن منفیه این دوهفته اینقدر درد دارم رفتم تست بینی گرفتن گفت مثبته ولی گوارشی من سرفه گاهی در حد دوتا سرفه است 

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا من چندین ماه خونه ام نمیدونم از کجا گرفتم به خدا واسه یه خرید سادم نرفتم اون روز یه تست خون ...

من تست خونو شنیدم جوابش چرت وپرته ندادم از اول مخاطو دادم پریروز که مثبت شد. من چرا دانشگاه میرفتم😔

من تست خونو شنیدم جوابش چرت وپرته ندادم از اول مخاطو دادم پریروز که مثبت شد. من چرا دانشگاه میرفتم😔

خدا بهمون رحم کنه من که تو این دوهفته خیلی وزن کم کردم همش درد تنها خودمم نیستم همسرمم گرفته 

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  
من از جمعه پیش شروع شده حالاها باید دردو تحمل کنم😭

شکم دردم دارید تب کردید اولین علائم تون چی بود من میترسم برم دکتر ولی درد زیادی دارم

شکم دردم دارید تب کردید اولین علائم تون چی بود من میترسم برم دکتر ولی درد زیادی دارم

تب ۳۹ درجه و لرز

سردرد در حدی که حس میکردم یه طرف صورتم فلج شده

دل درد و دلپیچه

حالت تهوع و اسهال

از روزی که قرص میخورم تبم تا ۳۸ میره و سرفه دارم. دلدردم میگیره و ول میکنه

سرفه

نفس میکشمم مسیر تنفسم یخ میکنه و میسوزه

تب ۳۹ درجه و لرز سردرد در حدی که حس میکردم یه طرف صورتم فلج شده دل درد و دلپیچه حالت تهوع و اسهال ...

منم علائمم با اسهالی شروع شد کم کم شدت یافت بالا آوردن شکم درد سردرد بهش اضافه شد