2789

ماما

زنان

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پزشک زنان 

پزشک قانونی

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
خخخخ اره

روزا برای من خیلی سخت میگذره 

بارداری از یه طرف ، کرونا هم از طرف دیگه خیلی اذیتم میکنه

خدا کنه این روزها زود بگذره ، افسردگی قبل زایمان گرفتم 😅😅

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
روزا برای من خیلی سخت میگذره  بارداری از یه طرف ، کرونا هم از طرف دیگه خیلی اذیتم میکنه خد ...

اوهوم دوران سختی کاش کرونا تموم شه هووووف 

خخخ تیکرفرشته جهنمی هم برا تولدش بود زیرش نوشته 

خدایا مراقب پسرانم باش😍❤️

اوهوم دوران سختی کاش کرونا تموم شه هووووف  خخخ تیکرفرشته جهنمی هم برا تولدش بود زیرش نوشته& ...

انشالله

اره بعدا دیدم 

نه اینکه دارم سختی میکشم ، یهو ذوق مرگ شدم 😁😁

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
یا خدا   فقط دو روز مونده به زایمانت 😍😍😍

🙈🙈🙈ببشید

دو روزمونده به زایمان مامانم ۱۹ سال پیش😅😅😅

تیکر تولد خودمه

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
خخخخ اره

نبابا😂🙈

تولدت پیشاپیش مبارررک

مرررسی عزیزم