2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثانه ات پایین افتاده یا مشکلی در تخمدان سمت چپ داری یا اندرومتیوز در هرصورت دکتر واجبی

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
حس دفع ادرارو منم دارم دکتر گفت همیشه قبل و بعدش سرویس بریم

اگه زمان ارضا شدن این حس رو داری میگن ارگاسم کامل زنه و نباید جلوشو بگیری (زنها میتونن مثل مردها به ارگاسم کامل برسن)

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اگه زمان ارضا شدن این حس رو داری میگن ارگاسم کامل زنه و نباید جلوشو بگیری (زنها میتونن مثل مردها به ...

نه این فرق داره دکتر گفت به لوله های ادراریت فشار وارد میشه برا همونه همیشه باید مثانت خالی باشه

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

امیدوارم عفونت باشه چیز دیگه ای  نباشه اخه یکم افتادگی رحم دارم

نگران نباش اگه افتادگی رحم بود تو شرایط عادی هم اذیت بودی زن داییم افتادگی رحم داشت خیلی اذیت بود

برو دکتر یه سونو هم بده خیال خودتو راحت کن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اندومتریوز چیه؟یکم افتادگی رحم دارم راستش

بافت رحم در جایی غیر از داخل رحم رشد میکنه علامت دیگش درد شدید پریودیه که با دارو هم خوب نمیشه

ممکنه افتادگی رحمت هم علتش باشه اما اگه درد یک طرفه مریوط به تخمدانته

نه این فرق داره دکتر گفت به لوله های ادراریت فشار وارد میشه برا همونه همیشه باید مثانت خالی باشه

مثانه که در هرصورت باید خالی باشه