2777
2789
عنوان

نذری که معجزه میکنه💖💖💖

| مشاهده متن کامل بحث + 137064 بازدید | 98 پست
۲ تا نماز دو رکعتی رکعت اول رکعت دوم نماز اول سلام میدی رکعت اول رکعت دوم نماز دوم

سلام عزیزم به فال نیک میگیرم حتما حاجت روا میشم فکر نمی‌کردم جواب بدی پس بعد سلام نماز اول بازهم نیت میکنیم برا نماز دوم درسته؟؟؟

سلام عزیزم به فال نیک میگیرم حتما حاجت روا میشم فکر نمی‌کردم جواب بدی پس بعد سلام نماز اول بازهم نیت ...

بله عزیزم

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیشد خوندی نمازو؟حاجت گرفتی

کدوم نماز .. یادم نیست. فقط میدونم بلاک سر جاشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
اره همون نماز پنجشنیه

یبار فکر کنم واس شغل خوندم. تا جایی که یادمه شغلی گیرم نیومد ! 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

من امروز نماز روز پتج شنبه رو خوندم ولی تو سایتی نوشته بود که ۵۱ صلوات هم داره دوباره از اول میخونم باز

نحوه خواندن نماز
این نماز، از دو نماز 2رکعتی، و اعمال بعد از نماز تشکیل شده است.
نیت نماز: نماز حاجت روز پنجشنبه قربةً إلی الله.
بهتر است «بین دو نماز» و همچنین «بین نماز دوم و اعمال بعد از نماز» فاصله نیفتد و از سخن و عمل اضافی خودداری کنید.

نماز اول
در رکعت اول بعد از نیت، یک‌بار سورۀ حمد را بخوانید و 11 مرتبه سورۀ توحید(قل هو الله احد) و سپس همانند نمازهای معمولی به رکوع و سجود بروید.
در رکعت دوم یک‌بار سورۀ حمد را بخوانید و 21 مرتبه سورۀ توحید و بعد از آن، قنوت نمازهای معمولی را بخوانید و سپس به رکوع و سجود بروید و بعد از سجدۀ دوم، تشهد و سلام بگویید و نماز اول را تمام کنید.

نماز دوم
در رکعت اول بعد از نیت، یک‌بار سوره ی حمد را بخوانید و "31 مرتبه سوره ی توحید" و سپس همانند نماز قبل به رکوع و سجود بروید.
در رکعت دوم، یک‌بار سورۀ حمد را بخوانید و "41 مرتبه سورۀ توحید" را تلاوت کنید و سپس قنوت بخوانید و بعد از آن به رکوع و سجود بروید و بعد از سجدۀ دوم، تشهد و سلام بخوانید و نماز را تمام کنید.

بعد از دو نماز
بعد از سلام نماز دوم، اعمال زیر را به جا آورید:
در حالت نشسته" 51 مرتبه"سورۀ توحید را تلاوت کنید و بعد از آن "51 صلوات" بفرستید و سپس به سجده رفته و در حالت سجده صد مرتبه "یا الله"بگویید و بعد از آن در همان حالت سجده، حاجت خود را از خداوند متعال بخواهید
سه چیز از خدا بخواهید:
شما در سجدۀ آخر هر چه دوست دارید می‌توانید از خدا بخواهید، اما بهتر آن است که حاجات خود را به ترتیب زیر از خداوند طلب کنید و اطمینان قلبی داشته باشید که حاجات شما برآورده خواهد شد:
اول: تعجیل در ظهور آقا امام زمان(عج) را از خداوند طلب کنید(چرا که این نماز در بعد از ظهر پنجشنبه خوانده می‌شود)؛
دوم: در حقّ دیگران و هر آنکه محتاج دعای شماست، دعایی کنید(چرا که دعای افراد در حق یکدیگر زودتر مستجاب می‌شود)؛
سوم: هرآنچه برای خود می‌خواهید، از خداوند طلب کنید؛ ضمن اینکه یادتان باشد بهترین دعا؛ «عاقبت به خیر شدن» است
شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس: چهار رکعت (دو نماز دورکعتی) در رکعت اول بعد از ...

حتما باید پنجشنبه خونده بشه ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
حتما باید پنجشنبه خونده بشه ؟

بله عزیزم

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
مرسی دوست عزیز انشالله به همه ی ارزوهات برسی برا منم دعا کنید ۳۳ سالمه فعلا مجردم خیلی نگرانم نگاه ا ...

ان شاالله که ازدواج کردی و از زندگیت راضی هستی. ولی هیچ وقت بخاطر حرف مردم زندگی نکن. دهن مردم همیشه بازه. ازدواج کنی در مورد ازدواجت حرف میزنند، دنبال بچه دارشدنت هستن.بچه دار ک بشی پشت سر بچه ات و تربیتت حرف می زنند ، بچه هات ک بزرگ بشن هم هر دفعه ی چیزی....بخاطر حرف مردم اصلا اصلا کاری نکن....مردم باید بفهمن بعضی ها برای ازدواج ساخته نشدن ، بعضی دوست ندارن ازدواج کنند ،بعضی ها شاید همسر خوبی باشن اما نتونن پدر یا مادر خوبی بشن بعضی ها و.....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز