2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

427 بازدید | 24 پست

دیروز ساعت ۶عصر ۴تا ال دی خوردم الان هی از خواب میپرم تهوع شدید دارم یکم بالا آوردم خوب نشدم 😭😭😭

از اونه یا مسموم غذایی شدم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنگ اورزانس

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

از قرصه

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

وای چرا خوردی ال دی باعث سکته قلبی میشه 

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
چیکار کنم یکم خوب شم حالم خیلی داغونه با کریه دارم نیتایپم 

هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید استفراغ کنی تا خوب بشی گلوتو تحریک کن بالابیاری

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
نه عشقم گفتن ۴تا ال دی یه نوع اورژانسی 

از اونه  چند ساعت اینجوری تا اوکی شی  نگران نباش

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
هیچ کاری نمیشه کرد فقط باید استفراغ کنی تا خوب بشی گلوتو تحریک کن بالابیاری

مرسی اجی 

دعا کن❤️

از اونه  چند ساعت اینجوری تا اوکی شی  نگران نباش

۶عصر خوردم کثافت الان اور کرده 

چیکار کنم یکم خوب شم حالم خیلی داغونه با کریه دارم نیتایپم 

قرص متوکلوپرامید بخور یا دمیترون

در ضمن ۴ تا ال دی میخوری دو باره ۱۲ ساعت بعدش هم باید ۴ تا بخوری

دیگه هم همچین کاری نکن اگه هم اورژانسی خواستی بخوری لونژیل بگیر دیگه تهوع نداشتع باشی