2777
2789
عنوان

🌼🌼دکلره کردن👸🏼🌼🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 4326 بازدید | 34 پست
دکلره که مشخصه واسه موهای حساس رنگ ابی واسه موهای معمولی رنگ سفید رنگم که هرنگی دوست داری الان رنگای ...

دوستم من چند ماه پیش یکی دوبار موهام و حنا گذاشتم حالا اگر خودم به روشی که گفتین تو خونه دکلره کنم بعد از اون رنگ میگیره موهام. یعنی حنا با دکلره پاک میشه؟ 

بعد یه سوال دیگه این که بعد از دکلره مدت زمان رنگ گذاشتن روی مو چقدر باشه؟ 

یکی از دوستام گفت رنگ ام۱٠ + نصف تیوپ رنگ صورتی +نصف تیوپ رنگ دودی 

اینا خوب میشه  شما نظرتون چیه؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد.

اُفــوض اَمــری اِلــی اِلــلـه   اِنّالــلـه بـصــیرٌ بـالـعبـاد👌👌👌
دوستم من چند ماه پیش یکی دوبار موهام و حنا گذاشتم حالا اگر خودم به روشی که گفتین تو خونه دکلره کنم ب ...

عزیزم شما باید به جای دکلره کردن مو ریموور بگیری از داروخونه یا لوازم آرایشی ریمووربخر نیازم نیست خیلی گرونش وبخری مارکای معمولی قیمتاش خوبه همون کاراییم داره دوبار ازشامپوی ریمور استفاده کنی خودش کاردکلره رو برات انجام میده بعدش رنگ موردعلاقت وبزار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما باید به جای دکلره کردن مو ریموور بگیری از داروخونه یا لوازم آرایشی ریمووربخر نیازم نیست خی ...

ممنون از لطفت عزیزم، آخه میگن ریموور توی خونه نمیشه حتما باید رفت آرایشگاه. اگر وقت داری یه کم برام طرز استفادش و میگی. 

انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

ممنون از لطفت عزیزم، آخه میگن ریموور توی خونه نمیشه حتما باید رفت آرایشگاه. اگر وقت داری یه کم برام ...

ریموور دومدل یه مدل مایع است مثل شامپو یه مدل مثل پودر بایه مایع باید مخلوط کنی طرزاستفادش خیلی راحته مثل شامپو میزنی به موهات نیم ساعت صبر میکنی بعد میشوری خشک میکنی موهات ودوباره مجددروی موهات میزاری بیست دقیقه نیم ساعت بمونه تارنگش سفید استخوانی بشه به همین راحتی فقط کف سرت وهمیشه بارچرب کن باهرروغن زیتون کنجدیا نارگیل یابادوم هرکدوم که توخونه داری که پوست سرت حساس نشه 

ریموور دومدل یه مدل مایع است مثل شامپو یه مدل مثل پودر بایه مایع باید مخلوط کنی طرزاستفادش خیلی راحت ...

یک دنیا ممنون عزیزم.