2777
2789
عنوان

🌼🌼دکلره کردن👸🏼🌼🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 4326 بازدید | 34 پست
بد شد کوتاه میکنم دیگه، من کلا همش در حال کوتاه کردن موهامم😂🤦🏼‍♀️

خب پس‌. اگه ادمی هستی که راحت از موی بلند دل میکنی و کوتاه میکنی، هر کاری عشق میکنی بکن عزیزم.😂😂😍😍

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر پیمانه من شنیدم 25 گرمه، اینطوری با 150 گرم دکلره اوکی میشه دیگه پس مرسی ازت😍🐥🌼🧡

خواهش ولی بااین روش که من گفتم خودت توخونه بزاری مطمئن تره چون اریشگراین همه وقت برای موهات نمیزاره دکلره ذاتش اینه که بعدیه ربع بیست دقیقه فقط به مواسیب میزنه این تجربه ده ساله دکلره کردن موهامه

خواهش ولی بااین روش که من گفتم خودت توخونه بزاری مطمئن تره چون اریشگراین همه وقت برای موهات نمیزاره ...

دقیقا منم همین حرف شمارو الان داشتم تو یه سایتی میخوندم

اخه موهامو دارم بالیاژ میکنم، بلد نیستم خودم بالیاژ کردنو☹️

دقیقا منم همین حرف شمارو الان داشتم تو یه سایتی میخوندم اخه موهامو دارم بالیاژ میکنم، بلد نیستم خود ...

بالیاژ همین روش وبه صورت تیکه ای انجام میدی وتوفویل میپیچی وبه ریشه مونمیزنی موادو

بازم نمیدونم باید چه ترکیب رنگایی بخرم، کلا دردسره😂

دکلره که مشخصه واسه موهای حساس رنگ ابی واسه موهای معمولی رنگ سفید رنگم که هرنگی دوست داری الان رنگای ترکیبی خیلی قشنگی اومده میتونی بخری وخودت بزاری مخصوصا شن وماسه ای یامسی خیلی شیک وجدید

دکلره که مشخصه واسه موهای حساس رنگ ابی واسه موهای معمولی رنگ سفید رنگم که هرنگی دوست داری الان رنگای ...

من باید سفید بگیرم🤔

اااا پس من برم سرچ کنم راجبش ببینم میتونم بذارم یا نه، اولین بارمه آخه🤔

مرسی از راهنماییت🧡