مهریه من ۲۱۴ تاسکه اس شوهرم میگه من خیلی را ها بلدم بپیچونم رفیقام همه تو این راه بودن دیگه یاد گرفتم بعدشم دولت ۱۰۰۰ تا هم سکه باشه ۱۱۴ تا فقط میگه باید بدی
تا ریال اخر سکه های مهریه رو باید بده ۱۱۴ تا کجا بوده
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
میگه من راه هایی بلدم یک ریالم بهت نمیدم فقط ابروت میره
مهریه حق زنه ۱۱۴تارو که باید بده اموال دیگه ایی داشته باشه حتی اگه طی یه سال اینده سندی زده باشه به نام بقیه رو هم وکیل پیگیری میکنه جهت مهریه معرفی میکنه
یه وکیل خوب بگیر
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.