2777
2789

چی هس

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من انجام دادم، درد بعد عمل زیاد نیست، من بخیه کردم لیزر نمیدونم

دلیل عملتون فقط بزرگی لابیاهابود؟

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

قیمتش هم بگید 

برا دخترا مشکل نداره؟

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خیلی کار مسخره ای هست اگر اذیت نیستید تو لباس زیر اصن انجام ندین

من زیاد عفونت قارچی میگیرم چنساله درگیرم سالی ۱۰بار شاید عقونت قارچی بگیرم یه دکتررفتم گفت بیا عمل بخاطرهمونه همش عفونت میگیری الان دارم تحقیق میکنم ببینم چی ب چیه چون بد دردم دارم میزان دردشو میپرسم زخمم دیرخوب میشه خودمم بااین چنین عملایی مخالفم ولی چیکارکنم شبا تاصب گریه میکنم از خارش و سوزش هسچ دارویی اثرنداره 

من زیاد عفونت قارچی میگیرم چنساله درگیرم سالی ۱۰بار شاید عقونت قارچی بگیرم یه دکتررفتم گفت بیا عمل ب ...

تاپیک اولمو بخون شاید نکته جدید بود.

یعنی چه حالتیه من متوجه نمیشم.قسمت گوشتیش لبه ها زیاده بعد صورتی ها زده بیرون؟ گوشتشو می برن؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
تاپیک اولمو بخون شاید نکته جدید بود. یعنی چه حالتیه من متوجه نمیشم.قسمت گوشتیش لبه ها زیاده بعد صور ...

کلا اون لیه ها بزرگه اگ بخیه ای باشه برش میخوره ولی بالیزرم الان انجام میدن