2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😕نمیدونم چیکار کنم

268 بازدید | 10 پست

قرار بود با خواهرشوهرمو شوهرش بریم یه سفر یه روزه یعنی حقیقتش تو عمل انجام شده قرار گرفتیم بعد شوهرم گفت مادرشوهرمو عمه شوهرم که میشه مادرشوهر خواهرشوهرمم هستن بعد شوهرم اصرار کرد که مامانتم ببریم خوش میگذره و حال و هواش عوض میشه و اینا دیگه منم مامانمو راضی کردم حالا شوهرم مبگه مامانشو عمش نمیان منم خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم تو که دقیق از برنامه خبر نداری برای چی مامانمو دعوت میکنی زشته اینجوری دیگه( خدایی مامانم راضی نمیشد میگفت من بچتو نگه میدارم تو برو خوش باش ولی من اصرار کردم که بیا)

الان نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد برنامه فردا به کل بهم بریزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت به مادرت بگو

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

میدونم این حرف تکراریه ولی اوضاع واقعا خوب نیست. این همه آدم تو کرونا واسه چی میخوایین برین بیرون عزیزم؟ خطر داره ها.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

@کرونا_را_شکست_میدهیم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

میدونم این حرف تکراریه ولی اوضاع واقعا خوب نیست. این همه آدم تو کرونا واسه چی میخوایین برین بیرون عز ...

به شوهرمم همین حرفو زدم ولی گفت اونا ناراحت میشنو زشته و این حرفا