2777
2789
آره میتونی برداشت کنی  حد سود برای خودت تعیین کن به اون قیمت رسید بفروش همون لحظه میاد به حساب ...

یعنی کلاه برداری اینا نیست؟؟؟خانوادم نمیزارن . خودمم خییلی دوست دارم. چجوری ثبت نام کنم؟؟؟

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 ‌کاربری واگذار شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاا چه خوب . من ۱تومن بزارم چقدر مبتونم بردارم؟

بستگی داره چه سهمی بخری مثلا من از یه سهام ۱ میلیون خریدم تو یک ماه ۳۰ درصد سود داد ولی همزمان یک تومن نماد یه شرکت بنیادی تر رو هم خریده بودم ۱۰۳ درصد سود بهم داد

.
بستگی داره چه سهمی بخری مثلا من از یه سهام ۱ میلیون خریدم تو یک ماه ۳۰ درصد سود داد ولی همزمان یک تو ...

وای من اصصصصلا هیچی نمیدونم . 😥😥🤦🏻‍♀️

یعنی کلاه برداری اینا نیست؟؟؟خانوادم نمیزارن . خودمم خییلی دوست دارم. چجوری ثبت نام کنم؟؟؟

کلاه برداری چیه دختر خوب مگه داری درباره شرکتهای هرمی حرف میزنی که کلاه برداری باشه😕 بورس هستا از قدیم بوده در آینده هم خواهد بود چه ما توش باشیم چه نباشیم

برو دفترپیشخوان سجام ثبت نام کن بعد یه کارگزاری خوب انتخاب کن از همون کارگزاری نام کاربری رمز عبور بگیر خرید و فروش رو شروع کن

حتما هم تحلیل تکنیکال و بنیادی رو یاد بگیر

.
وای من اصصصصلا هیچی نمیدونم . 😥😥🤦🏻‍♀️

یاد میگیری عزیزم بخودت سخت نگیر تو گروههای بورسی باشی چه تو اینستا چه تلگرام دنبال یادگیری هم باشی در کنار علاقه سریع راه میفتی😊 نگران نباش 

.
کلاه برداری چیه دختر خوب مگه داری درباره شرکتهای هرمی حرف میزنی که کلاه برداری باشه😕 بورس هستا از ق ...

دارایکم چیه؟؟

یاد میگیری عزیزم بخودت سخت نگیر تو گروههای بورسی باشی چه تو اینستا چه تلگرام دنبال یادگیری هم باشی د ...

پیجی رو بهم معرفی میکنی ؟؟؟