2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 27 پست
حالا چی😳من هم مامانش هم باباش خیلی گلن تواین شیش ماه خودشون کلی احترام گزاشتن و جوری خودمو دارن دیگ ...

اسی عزیز انشالا تا اخر همینطور مهربون و خوب باشن و البته اینم باید دوطرفه باشه شمام محبت کن. اما بهت توصیه میکنم ساده بازی درنیار باااااید سیاست داشته باشی چون بعد ازدواج شرایط خیلی تغییر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نزدیکه خونه هامون

به به.انشاالله همیشه همینجور گل باشه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
امیدوارم همیشه خوب باشه حداقل یه اب خوش ارز گلو یه عروس پایین بره    

مرسی گلم به نظرم که خوب میمونن🙂واقعا ادمای باشعور وباشخصینی هستن😍وقتی نامزدم اینقدر اقاس حتما یه ملکه تربیتش کرده ونمیتونه بدباشع😁

😶😶خونه نامزدم نزدیک خونه مادرشوهرمه بعد از ازدواج خیلی نزدیکشون هسم استرس دادین که

عزیزم اینو یه زخمی از فیلم بازی کردنها داره بهت میگه😁

همیسه حد وسطو نگهدار.در حدی محبت کن که واست تبدیل به وظیفه نشه.درحدی صمیمی شو که آرامشت به هم نخوره.حد و حدود هرکسی رو بهش بفهمون تا تو زندگیت دخالت نکنن.به همه نشون بده که رو حریم شخصیت حساسی.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
اسی عزیز انشالا تا اخر همینطور مهربون و خوب باشن و البته اینم باید دوطرفه باشه شمام محبت کن. اما بهت ...

بله خب منم خیلی احترامشونو دارم وخیلی محبت میکنم کلا مثل خانواده خودم باهاشون رفتار میکنم 

بله خب منم خیلی احترامشونو دارم وخیلی محبت میکنم کلا مثل خانواده خودم باهاشون رفتار میکنم 

خیلی خوب...فقط ساده نباش... وقتی ما نامزد بودیم عاشق خانواده شوهرم بودم خیلی خوب بودن تو هیچی واسم کم نذاشتن نه تو جشنا نه هدیه همه چی عالی بود خیلی احترام منو خانوادمو داشتن اونقد خوب بودن که وقتی شوهرم بخواسته مادرش ازم خواست یکسال طبقه بالا مادرشوهر زندگی کنم قبول کردم. اما بعد عروسی خیلی چیزا تغییر کرد. تازه ازشون شناخت پیدا کردم. شناخت واقعی. در کل ادمای خوبی هستنا اما بلاخره مادرشوهره دیگه. انتظاراااااات مریخی شون شروع شد. مغز شوهرمو شستشو میدادن چون میترسیدن یوقت از دستش بدن. حسادتا شروع شد. دخالتا شروع شد. بدتر از همه میخواستن منو باب میل خودشون تغییر بدن

و همه اینا تقصیر خودم بود چون سیاست نداشتم اصلا چون زبون نداشتم اصلا. اگه میخوای تا اخر رابطه خوبی با مادرشوهرت داشته باشی سرزبون داشته باش و سیاست. و بدون اااااخرش تو عروسشونی نه دخترشون

اینا رو بهت گفتم که مثل قبلنای من ساده بازی درنیاری. و بدون دوست عزیز بعد ازدواج شرایط به کلی تغییر میکنه فک نکن تو استثنا هستی