2777
2789

سلام عزیزای دلم

من عقد کردم و تا چند وقت دیگه میرم سر خونه زندگی خودم

شوهرم تصمیم گرفت بجای اجاره خونه رو بخره

ولی پول کم داشت بخاطر همین عروسی رو کنسل کرد و طلاهایی که برای من خریده بودو فروخت 

پدرشم ماشین فروخت و مادرشم طلاهاشو فروخت و به ما کمک کردن 

الان من چون از عروسی و طلاها گذشتم دوست دارم 3 دنگ خونه رو به اسمم بزنه 

از طرفی ام میدونم آدمی نیس از این کارا کنه 

بدتر دعوا و بحث میکنه و اعصاب خوردی درست میکنه 

به نظرتون بگم بهش؟ 

چجوری بگم قبول کنه 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

اگه دوست داشتی باید موقعی که طلاهاتو دادی باهاش صحبت میکردی ازش قول میگرفتی

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ دلییییی داری اسی چرا دادی چرا عروسی نگرفتی وای 

آخه تو این وضعیت کرونا عروسی به خودی خود کنسل میشد منم دیدم اینجوریه راضی شدم 

وگرنه قبول نمیکردم 

من اگه بودم این درخواستو میکردم وقتی تو طلا میذاری اونم باید جبران کنه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
به نظر من حتما سه دنگ روبگیر اگر قبول نکرد بگو من عروسی وطلاهامو میخوام به هیچوجه زیر بارنرو لطفا ...

از دعوا و بحثی که پیش میاد میترسم 

آخه شوهرم یخورده ام عصبیه 

بگوحتما.چون عروسی ی ارزویی ک همه دخترامیخان بهش برسن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
آخه تو این وضعیت کرونا عروسی به خودی خود کنسل میشد منم دیدم اینجوریه راضی شدم  وگرنه قبول نمیک ...

لباس عروس و اتلیه هم کنسله😣

اگر آدم ها باوجود دین اینقدر بد هستند، بدون آن چی میشدند!

باید از اول میگفتی عزیز از نامزدی از خواستگاری میگفتی بعد عقد هرچی بدست اوردی نصف نصف. من ۳سال بعد عروسیم ی خونه گرفتیم چون تو نامزدی با شوهرم قرار گزاشته بودیم کلا زد به اسم من پولا و بقیه چیزاام همینطور چون هرچی که بدست اوردیم با تلاش و همکاری همدیگه بوده البته خانواده شوهرمن ی هزار تومن تو زندگی ما نقشی نداشتنو ندارن

پس اینجوری سه دنگ دیگرو باید بزنه بنام مادرشوهرت😮

آره دیگه من هروقت اومدم حرفی از فروختن طلاهام بزنم گفت خب مامانمم طلاهاشو فروخت بابامم با اون قلب مریضش ماشین زیر پاشو فروخت 

با این حرفا دهنمو میبنده