2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید بیچاره شدم بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 37 پست

زر زده بترسونت توهم ساده باور كردي

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بهت لینک داده بود؟

اگ لینک داده وتوبازش کردی میتونه رباط باشه

اما نمیتونه فیلم بگیره مگراینکه بتونه داخل گالری بشه وازونجا خارج کنه بعدشم بنظرم دوستشوخودش فرستاده ک الکی بهت بگه تا توازاکانت اون خارج شی

تو تنظیمات گوشیت برنامه های ناشناس رولغونصب بزن

اگرهم ک نتونستی کاری کنی وواقعا شک داشتی گوشیتو فلش بزن تموم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه وقتی حسین بهش گفته از روبیکا خارج شد دیگه چرا باید بیاد ب من پیام بده بگه عکسات دست منه ؟ 

خواسته اذیتت کنه عزیزم . بهش بگو اگه راست میگی اول یکدونه از عکسام رو برای خودم بفرست اگر برات فرستاد سریع به پلیس فتا اطلاع بده هرچند مطمئنم داره اذیتت میکنه و میخواد الکی بترسوندت خیالت راحت باشه 

خواسته اذیتت کنه عزیزم . بهش بگو اگه راست میگی اول یکدونه از عکسام رو برای خودم بفرست اگر برات فرستا ...

کاش هرچی شما می گید بشه من ک انقدر استرس دارم خوابم نمی بره 😖😖😖

طرف هکر حرفه ایی هست چرا باور نکنم 

خب بگو یکی از عکساتو بده توهم برو پلیس فتا

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خودش می تونه عکس و فیلم هارو پاک کنه بنظرتون ؟ 

اصلا ویروسی نیست 

هک کردن api  میخواد که حداقل ۵۰ م پاش اب میخوره اونم باید کشور خارج ایران باشی و نرم افزارم خارجی باشه 

نه نرم افزار ایرانی که سرورش داخل  ایرانه و قابلیت نفوز نداره 

بعدش هرکی بهت گفته دارن اذیتت و دارن از سادگیت استفاده میکنن

اصلا ویروسی نیست  هک کردن api  میخواد که حداقل ۵۰ م پاش اب میخوره اونم باید کشور خارج ایر ...

یعنی نمی تونه ویرووس وارد کنه ؟ 

خیلی نگرانم 

هر دوتاشون با هم گفتن بهم خب منم باورم شده 

کاش هرچی شما می گید بشه من ک انقدر استرس دارم خوابم نمی بره 😖😖😖

راحت بخواب و اصلا نگران نباش . اولا که همچین چیزی اصلا امکان نداره که بتونه عکسا و فیلمات رو برداره بعد هم اگه واقعی هم باشه پلیس فتا خیلی سریع دستگیرش میکنه

راحت بخواب و اصلا نگران نباش . اولا که همچین چیزی اصلا امکان نداره که بتونه عکسا و فیلمات رو برداره ...

طرف مدیر برنامه هاش هست همین ک فرستاده ویرووس و بعدش هم من سنم کمه ب ملیس زنگ بزنم مسخره ام می کنن 

پدر و مادرم هم هیچی نمی دونن

از این طرف می خواستم ب حسین بگم ک بهم پیام داده ولی باهام قهره ازم اعصبانیه الان ک کم کم دارم پس از این همه حرص خوردن یکم راضیش،می کنم برگرده می ترسم بهش بگم بدتر لج کنه 

بعدش هم اصلا حسین خبر نداره من با این مدیر برنامه هاش حرف میزنم