2777
2789
یه پلاستیک پر دستمال عملیاتمونو مادرشوهرم دید 🤦‍♀️🤦‍♀️

واییییی 

منم یکبار توی دوران نامزدی 

خونه خودمون بودیم (خونه منو همسرم)بعد عملیات دستمالارو ریختیم توی جعبه پیتزاااا ک ببریم بندازیم سطل اشغال بیرون از خونه اخه داشتیم میرفتیممم خونه پدرشوهرم 

بعد ما یادمونننن رفت ک جعبه رو بندازیم برههه

بردیمممم ،مادرشوهرمم فک کرد براش پیتزا بردیم منم منگگگگ منگگ من اصلا نمیفهمیدم چی بایددد بگم ، اونم سریععع کشید جعبه رو 

باز کردددد ،.....بعلههه

وایی انقدر خجالت کشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااا  اگ رسم نداشتین که اره  زشت چیه عشقممم  شوهر رسمی ، شرعی و قانونیتههه

اتفاقاً من شرع و قانون برام مهم نیست🤭ولی حضور خانواده‌ها مشکل ساز بود🤷🏼‍♀️

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

واییییی بدون لباسسس؟؟    

نهههههه😂لباسامو پوشیدمو الفرار اونم افتاد دنبالم مادرش منو دید و خندید منم عین موش اب کشیده برگشتمو نامزدمم اخر  به هدفش رسید

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
نهههههه😂لباسامو پوشیدمو الفرار اونم افتاد دنبالم مادرش منو دید و خندید منم عین موش اب کشیده برگشتمو ...

اخیییییی 

عببب ندارهههه

من خودم هروقت سوتی دادم 

عمه هاش بهم گفتن فدا سرتتت مامانششش از همه دخترا شیطوننن تر بودههه 

برا همین راحتمممم دیگ‌  

اخیییییی  عببب ندارهههه من خودم هروقت سوتی دادم  عمه هاش بهم گفتن فدا سرتتت مامانششش از ...

خخخخ همین دو سه هفته پیش لبم سیاه کرده بود همش همه گیر میدادن چی شده گفتم پارچ رو سر کشیدم نامزدم زده تو پارچ خورده تو لبم واسه همینهههه خیلی ضایع بودااا گردنمم یبار گفتم چیزی نیش زده😐😐

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
خخخخ همین دو سه هفته پیش لبم سیاه کرده بود همش همه گیر میدادن چی شده گفتم پارچ رو سر کشیدم نامزدم زد ...

منم گردنمو گفتم تیغ زدم صورتمووو زخم شدهههه 

حالااا تیغ و کبودی چ ربطی دارههه ک من گفتمممم خدا داندددد

اخه من نمیدونم وقتی خودشون میفهمن واقعاااا چرا میپرسن 

واییییی  منم یکبار توی دوران نامزدی  خونه خودمون بودیم (خونه منو همسرم)بعد عملیات دستمال ...

وای خدا 😅

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡