2777
2789

یاالله#  

یا_علی_اکبر# یا_علی_اصغر#  

یا_چهارده_معصوم#یاسکینه#  ‍ ‍ 

کیا با دلای پاکشون واسم دعا میکنن😢الهی به حق آبرو 💚پامبر(ص)💚و💚امام علی(ع)💚و💚حضرت فاطمه(س)💚و💚امام حسن(ع)💚 و 💚حضرت عباس(ع)💚 و 💚سیدالشهدا(ع)💚 و تک تک عزیزان خدا دلاشون به بهترین شکل شادشه⚘سلام💔🙏

خیلی التماس دعا دارم 

میشه دعا کنید و این آیه رو واسه حاجتم بخونید

😭😢🙏💐💐💐

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 

أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ ﴿۹﴾

صَدَقَ اللَّهُ الْعَلِيُّ الْعَظِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

یک دنیا ممنون🌼

الهی به حق خدایی خدا،حسین اصحاب اولاد و خاندانش،قرآن مجید،تک تک آفریده های خدا که دوسشون داره هممون حاجت رواشیم 

الهی آمین یا رب العالمین🌷بچها میشه صلوات بفرستید و دعام کنید😢سکینه به معنی آرامش🌷

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ان شاءالله که هر چی خیره پیش بیاد آمین

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

حتما وارد این تاپیک بشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4705696/حاجت-دارها-و-مشکل-دار-ها-بیاید?page=3

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

خوندم انشالله بحق آقاامام رضا خدا بده حاجت ت را الهی آمین .....انشالله امشب امام رضا علیه السلام ضامن همه مون بشه وبه اذن خدا همه مون را حاجت روا کنه آمین آمین 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خوندم انشالله بحق آقاامام رضا خدا بده حاجت ت را الهی آمین .....انشالله امشب امام رضا علیه السلام ضام ...

یک دنیا ممنونتم 

عزیزدلم همیشه بگو 💗ان‌شاءالله💗 

اگ یجور دیگ بنویسی یا تلفظ کنی کاملا اشتباهه 

البته خودمم تازه متوجه شدم خواستم به شما هم بگم

ای کاش ارزش ی آهو داشته باشم امشب امام ضامنم بشه😢

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
یک دنیا ممنونتم  عزیزدلم همیشه بگو 💗ان‌شاءالله💗  اگ یجور دیگ بنویسی یا تلفظ کنی کاملا ...

انشاءالله .....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین