2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان گل نایب الزیاره همتون هستم همون 2ساعت کشیک ام روبرو گنبد امام رضا خدامیدونه ک تودل من یاد همتونم هرکی هرچی میخاد فقط امام رضا رو ب جون پسرش جوادالائمه قسم بده اصلا ردخور نداره البته آک صلاح اس باشه 31تیر وفات پسرامام رضاس هرکی هرحاجتی داره تا 31تیر چله 14هزارصلواتو ب نیت حاجت اش بخونه واگ حاجت روا شد من حقیرم دعاکنه

ببخشید عزیزم چطور میشه خادم شد؟ خیلی دلم میخواد 

والا الان نمدونم نیرو میگیرن یانه همین خادم شدن منم داستان‌ها داش همون موقعی ک هم من رفتم ناامیدم کردن گفتن ظرفیت تکمیل ثبت نام نداریم ولی خوداقا برگه کنیزی منو امضاکرده بود وهمه چی درس شد اگ حوصله تونه بگین تعریف کنم 

دوستان گل نایب الزیاره همتون هستم همون 2ساعت کشیک ام روبرو گنبد امام رضا خدامیدونه ک تودل من یاد همت ...

تو رو خدا رو به حرم بایست و منو دعا کن که خبری بشه زود،،بگو حاجتش برآورده بشه...بگو خیلی التماس دعا داره،،دعاش کن امام رضا و حاجتشو بده میریم پابوسش

والا الان نمدونم نیرو میگیرن یانه همین خادم شدن منم داستان‌ها داش همون موقعی ک هم من رفتم ناامیدم کر ...

خوش بسعادتت منو خیلی دعا کن دلم میخواد نماز بخونم ولی دو روز میخونم یه ماه نمیخونم دعا کن برام نماز خون بشم . خوشحال میشم تعریف کنی عزیزم.حالا چند روزه که میخونم انشالله خدا کمکم کنه ارادم قوی بشه ادامه بدم

خوش بسعادتت منو خیلی دعا کن دلم میخواد نماز بخونم ولی دو روز میخونم یه ماه نمیخونم دعا کن برام نماز ...

چشم حتما... کوتاه میکنم ک حوصله ات سرنره عزیزم من خبرداشتم ک نیرو افتخاری میگیرن وقتی رفتم داخل همون ساختمون اداری دیدم چندتا مردهستن نشستن دارن کارشون انجام میدن سوال کردم یکیشون جوونتر بود دم درب گف خانوم ثبت نام نداریم برگه رو درو بخون نوشته ظرفیت تکمیل الان 30هزارنفر تونوبت آن یعنی مخاس اشکم دربیاد خیلی بدجور دلم شکس خدافظی کردم اومدم دم در دیدم یکی دیگ از اون کارمندها ک مسن بود خداعمر بااذیت بده اگ درقیدحیات هس گف بیا دخترم حالا یه فرم هم شما پرکن ولی قول نمیدیم اسمت دراد الان 3هزارنفر تونوبت آن هروقت نیرو بخان طبق قرعه کشی اسم هرکی دراومد میاد برای آزمون ورودی ومصاحبه اگ صلاحیت اش تاییدشده میشه خادم. منم خوشحال شدم پرکردم ولی تایکسال طول کشید کمن اصلا یادم رفته بود فرم پرکردم ک ازحرم ب گوشیم زنگ زدن ج نداده بودم ب خونه بابام زنگ زدن گفتم اسم دخترت ازبین اونهمه آدم توقرعه کشی دراومده بیاد براازمون

من مشهدم وخادم افتخاری امام رضا کنیز خونه امام هشتم اصلا یه چیزیه م قابل وصف نیس اینم دعای مادرم بود ...

میشه برا منم دعا کنید بختم باز شه نذر کردم انشالله حاجت بگیرم با همسرم برم زیارتشون ....اگه دعام میکنید بهم خبر بده یک دنیا ممنون 

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات
میشه برا منم دعا کنید بختم باز شه نذر کردم انشالله حاجت بگیرم با همسرم برم زیارتشون ....اگه دعام میک ...

حتما همین ختم 14هزار بار ذکر یا جوادالائمه رو تا 31تیر بخون عالیه وهمچنین مفاتیح رو بازکن دعا گشایش بخت داره طبق همون عمل کن قرآن ومفاتیح ردخور ندا رن

من مشهدم وخادم افتخاری امام رضا کنیز خونه امام هشتم اصلا یه چیزیه م قابل وصف نیس اینم دعای مادرم بود ...

خوشبحالت خدا خیلی دوست داره التماس دعا

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
چشم حتما... کوتاه میکنم ک حوصله ات سرنره عزیزم من خبرداشتم ک نیرو افتخاری میگیرن وقتی رفتم داخل همون ...

ببین تو رو خدا منو دعا کن،،خدایی بود امشب اومدی تو تاپیکم،،تو رو خدا بگگو حاجتمو بده