2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4705696/حاجت-دارها-و-مشکل-دار-ها-بیاید?page=3

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
من مشهدم وخادم افتخاری امام رضا کنیز خونه امام هشتم اصلا یه چیزیه م قابل وصف نیس اینم دعای مادرم بود ...

واسه امضام قسم بده اقا رو

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشهدم وخادم افتخاری امام رضا کنیز خونه امام هشتم اصلا یه چیزیه م قابل وصف نیس اینم دعای مادرم بود ...

خوش بسعادتتون  تورو خدا واسه  مادرشدنم  دعا کنید

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

خوش بحالتون چقد این روزها دلم پر میکشه برای امام رضا میشه برام دعا کنین ازش بخواهین حاجت روام کنه ممنون میشم ازتون

واییی عشقم میشه منم دعاکنی خواهری ازپارسال شب تولدشون باهاش دعوام شدقهرکرده هرچی منت کشی میکنم جواب نمیده