2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه قاشق اش رو به خورشت نزنه میتونی خورشت و ماست رو برای خودش در یک کاسه ی کوچیک مخصوص بریزی ..دیگه قاشق خودش رو هم زد اشکال نداره....ولی در مورد رفتارهای دیگه اش تو نمیتونی زیاد تغییرش بدی ولی باهاش در اون حالتها سرد برخورد کن.....ولی اصلا بهش توهین هم نکن چون روش بیشتر باز میشه بهت 

چه چندشه از اول همینجوری بود جلوی بقیه هم اینحوریه مثلا خانواده خودشم راحتن؟

کنجد کوچولوی مامان منتظرم زودی بیای تو دلم - و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]
ی بار دعوای اساسی کن بگو حال بهم زنی، بعدم ظرفاشو جدا کن هر وقت باد داد دعواش کن دماغتو بگیر بگو گوز ...

نه بهتر که نمیشه بدتر هم میشه.... استارتر  باید طوری برخورد کنه که اتفاقا خجالت بکشه نه که دهن به دهن بشن 

الان یه عده میان میگن شوهرای ما اصلا نمیدونن باده معده چیه لعنتیا بیاین جاتون بشدت حس میشه

خخخ البته مردا همشون اینجورین بستگی داره چقدر صمیمی بشن باهات 😂

کنجد کوچولوی مامان منتظرم زودی بیای تو دلم - و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]
😂😂😂من که مردم از خنده دیگه باد شکم چیزیه که عزا بگیری براش

خخخ

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ